سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

هواشناسی خوزستان؛

وارونگی دما در شهرهای صنعتی خوزستان تا روز سه شنبه تداوم دارد

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: پدیده وارونگی دما از امروز تا روز سه‌شنبه (۲۱آذر) در برخی مناطق استان خوزستان موجب افزایش میزان آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی خواهد شد.

وارونگی دما در خوزستان

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، کوروش بهادری عنوان کرد: بر اساس خروجی مدل‌های هواشناسی، جریان نسبتا پایداری تا پایان هفته جاری در استان خوزستان پیش‌بینی می‌شود و در روزهای جاری، پدیده جوی خاصی در استان نخواهیم داشت.

بهادری اضافه کرد: همچنین پدیده اینورژن (وارونگی دما) که از امروز شروع شد را تا روز سه‌شنبه در برخی مناطق استان خوزستان شاهد خواهیم بود که موجب افزایش میزان آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی خواهد شد. امروز نیز ارتفاع پدیده اینورژن در اهواز به ۱۷۵ متر رسید.

وی بیان داشت: با توجه به افت شدید دما از روز گذشته در استان، این روند دمایی تا فردا در خوزستان تداوم دارد. ضمن اینکه افت دما بیشتر از این نمی‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان داشت: در شبانه‌روز گذشته ایذه و تاراز با منفی یک درجه سانتی‌گراد و گتوند با ۲۹ درجه سانتی‌گراد به ترتیب خنک‌ترین و گرمترین نقاط استان خوزستان بودند. همچنین تغییرات دمای هوای امروز اهواز بین ۷ تا ۱۶ درجه سانتی‌گراد در نوسان است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه