سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

نماینده ولی فقیه در استان کردستان:

امروز دشمن عصبانی است و ما باید با هوشیاری همچنان در صحنه حضور داشته باشیم

حضرت آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در کردستان در دیدار با فرماندهان سپاه کردستان افزود: با محوریت جمهوری اسلامی ایران امروز یک جبهه مستحکم علیه غرب به ویژه آمریکا در منطقه شکل گرفته و شکل‌گیری این جبهه تمام برنامه‌های آمریکا را با شکست مواجه کرده است.

آیت الله شاهرودی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، آیت الله سیدمحمدحسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در کردستان صبح امروز ۵ آبان در دیدار به فرماندهان سپاه و بسیج در استان کردستان به مناسبت هفته بسیج اظهار نمود: امروز به برکت پیروی از آموزه‌های دینی جبهه مقاومت به پیروزی‌های خوبی دست پیدا کرده است و تمام برنامه‌های آمریکا و سایر همدستانش در این منطقه شکست خورده است.

ایشان اضافه کردند: آمریکا از بدو پیروزی انقلاب اسلامی با استفاده از روش‌های مختلف به دنبال مقابله با اسلام و انقلاب بوده و در این راستا از اجرای هیچ خدعه و توطئه‌ای خودداری نکرده است با وجود تمام توطئه‌های دشمنان به دلیل حضور مردم در صحنه و بسیج شدن آنها آمریکا و دست نشانده‌های آنان شکست خورده‌اند.

حسینی شاهرودی بابیان اینکه دشمنان همچنان دنبال ضربه‌زدن به انقلاب اسلامی هستند و باید در مقابل آنان با تمام توان ایستادگی و هوشیار باشیم اظهارداشت:تمام برنامه‌ها و اقدامات آمریکا طی چند سال اخیر به دلیل بسیج شدن مردم در کشورهای منطقه به حرکتی علیه خودش تبدیل شده است که این مهم از جمله وعده های الهی است که اگر مردم بسیج شوند، خداوند متعال نیز با آنها خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در کردستان دربخشی دیگر از اظهاراتش گفت:آمریکا در راستای مقابله با کشورمان در گام نخست به جنگ مستقیم و نظامی روی آورد، زمان که در این مسیر ناکام ماند با حمایت از بعضی از سران کشورهای منطقه جنگ‌های نیابتی را علیه ایران اسلامی راه انداخت تا از این طریق بتواند به جمهوری اسلامی ایران ضربه بزند ولی با وجود تمام این توطئه‌افکنی‌ها و استفاده از ظرفیت‌های مختلف استکبار جهانی در این مسیر نیز ناکام مانده و ملت ایران در مقابل این زیاده خواهی‌های غرب با تمام قدرت و بهره‌گیری از نیروی ایمان ایستادگی کرده است.

دیدارفرماندهان بسیج بانماینده ولی فقیه

حسینی شاهرودی درپایان بااشاره به اینکه با محوریت جمهوری اسلامی ایران امروز یک جبهه مستحکم  علیه غرب به ویژه آمریکا در منطقه شکل گرفته و شکل‌گیری این جبهه تمام برنامه‌های آمریکا را با شکست مواجه کرده است ،اظهارداشت: امروز دشمن عصبانی است و ما هم باید با هوشیاری همچنان در صحنه حضور داشته باشیم و نمونه بارزهمبستگی،بسیج مردمی در کشورهای اسلامی منطقه همانند بسیج و سپاه در ایران، حزب‌الله در لبنان، انصارالله در یمن، حشد الشعبی در عراق و غیره شکل گرفته است و این شکل گیری بسیج مردمی است که روز به روز توان جبهه مقاومت را افزایش داده است.

وی با اشاره به اینکه هرگاه ظرف زمانی دشمن پر شود، خداوند به دست مومنین و یا به دست خود آنان، زمینه نابودیشان را فراهم می‌کند که یکی از شکست‌های بزرگ استکبار جهانی، اذعان به شکست در برابر عظمت جهانی مسلمانان در اربعین حسینی است اظهار نمود ارتش و سپاه به عنوان دو بازوی قدرتمند ایران اسلامی پیش‌برنده  نظام اسلامی و اهداف ارزشمند آن در سطح جهانی هستند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه