سرخط خبرها
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید
  • رئیس بانک مرکزی: در روزهای آتی بخشی از فشار تورم کالاها کاسته خواهد شد
  • ۶۰ لیتر سهمیه بنزین تیرماه شارژ شد
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرار گرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس

مدیرکل مدیریت بحران استان قم:

مردم بهتر است کمک‌های خود را به جمعیت هلال احمر بسپارند

مدیرکل مدیریت بحران استان قم گفت: مردم بهتر است کمک‌های خود را به جمعیت هلال احمر بسپارند تا با مدیریت و ساماندهی بهتری در اختیار زلزله زدگان قرار گیرد.

اروجی

به گزارش خبرگزاری موج از قم، مدیرکل مدیریت بحران درگفتگو با خبرنگاران با اشاره به امدادرسانی استان قم به مناطق زلزله‌زده غرب کشور و کرمانشاه گفت:‌ هم اکنون ۱۲۰ نیرو از دستگاه‌های امدادی و ۱۲۰ نیرو هم از سپاه استان به همراه تعدادی از طلاب در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه حضور دارند و برای امدادرسانی سازماندهی شده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه نیروهای اعزامی از قم از آبفای روستایی، آتش نشانی، اورژانس، سپاه، راهداری و هلال احمر هستند، ضمن تقدیر و تشکر از کمک‌های مردم به زلزله‌زدگان کرمانشاه بر سازماندهی این کمک‌ها تأکید و ابراز داشت: مردم بهتر است کمک‌های خود را به جمعیت هلال احمر بسپارند تا با مدیریت و ساماندهی بهتری در اختیار زلزله زدگان قرار گیرد.

محسن اورجی با اشاره به آمادگی این استان در مقابله با حوادث و بلایای طبیعی بیان کرد: کارگروه‌های مختلف در این زمینه تشکیل شده است و به شکل مداوم برنامه‌های لازم در زمینه آموزش و امدادرسانی را پیگیری می‌کنند.

وی با اشاره به برگزاری مانور سراسری زلزله در قم بیان کرد: این مانور به طور منظم در این استان برگزار می‌شود و در زلزله اخیر کرمانشاه هم که در قم احساس شد بلافاصله دستگاه‌های امدادی استان در آماده باش قرار گرفتند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه