سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

وزیر اطلاعات در بندرعباس:

امنیت و سلامت اقتصادی دو رکن تحقق اقتصاد مقاومتی هستند

وزیر اطلاعات امنیت اقتصادی و سلامت اقتصادی را از ارکان تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و افزود: برای تحقق یافتن آرمان اقتصاد مقاومتی نیازمند امنیت اقتصادی و سلامت اقتصادی هستیم.

وزير اطلاعات

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از استانداری هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود علوی در پنجمین نشست شورای اداری استان هرمزگان و آئین تکریم و معارفه مدیران کل سابق و جدید اداره کل اطلاعات هرمزگان با بیان اینکه برقراری امنیت مسئولیت حاکمیت است، اظهار داشت: همه ما وظیفه داریم در دستگاه‌های امنیتی و انتظامی امنیت پایدار و باثبات را در بخش‌های مختلف حفظ کنیم.

وی ادامه داد: در مشی حکومتی موظف به اعمال روش دین و آئین و سیره ائمه اطهار(ع) و آیات قرآن کریم هستیم و در این صورت است که می‌توان از مشکلات مردم گره‌گشایی کرد.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه اختلاف بین مردم و مسئولان موجب زمین‌گیر شدن و از بین رفتن صلابت می‌شود، تصریح کرد: از اینکه انسان‌ها و مجموعه‌هایی که باید خدمتگزار باشند، انرژی و توان خود را صرف اختلاف می‌کنند، دلگیر می‌شویم.

حجت‌الاسلام علوی تاکید کرد: باید به مسئولیت به عنوان امانت نگریست و آن را در جهت اجرای اجرای عدالت و گره‌گشایی از مشکلات مردم به‌کار بست.

وی اختلاف را مایه هلاکت دانست و بیان داشت: در شرایطی که آمریکا، رژیم صهیونیستی و دشمنان منطقه‌ای به دنبال تخریب جمهوری اسلامی ایران هستند باید وحدت داشت چون ملتی که در امورش دست وحدت به هم دهند، شکست ناپذیر خواهد شد.

وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: شکر نعمت مسئولیت در حکومت اسلامی، خدمتگزاری به مردم است و همه مردم باید مورد ارائه خدمات مسئولان نظام اسلامی قرار گیرند تا حتی افرادی که دل در گروی نظام ندارند نیز از عدالت و برکات این نظام بهره‌مند شوند.

حجت‌الاسلام علوی اضافه کرد: مسئولان باید دل‌های خود را سرشار از مهر و محبت به مردم کنند و توجه به طبقات پایین جامعه را در راس برنامه‌ها و فعالیت‌هایشان قرار دهند.

وی یادآور شد: از آنجا که مردم صاحب حکومت و انقلاب هستند باید بدون منت و با نهایت دلسوزی به آنها خدمت کنیم.

وزیر اطلاعات امنیت اقتصادی و سلامت اقتصادی را از ارکان تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و افزود: برای تحقق یافتن آرمان اقتصاد مقاومتی نیازمند امنیت اقتصادی و سلامت اقتصادی هستیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه