رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور تاکید کرد

لزوم ارتباط تنگاتنگ میان صنعت و دانشگاه

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: بیش از ۷۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند.

ناصر شمس

به گزارش خبرگزاری موج از بندرعباس، ناصر شمس عصر امروز در حاشیه آغاز به کار دانشگاه فنی و حرفه‌ای در استان هرمزگان یکی از مشکلات اساسی اشتغال کشور را مغفول ماندن دانشگاه فنی و حرفه‌ای دانست و اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به تربیت تکنسین در کشور می‌پردازد و بیش از ۷۰ درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار می‌شوند.

وی ادامه داد: برای رفع مشکل اشتغال در کشور دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید توسعه یابد و رشته‌های متناسب با هر منطقه در آن ایجاد شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور افزود: در هرمزگان رشته‌های دانشگاهی متناسب با شرایط استان ایجاد نشده و در این استان در زمینه شیلات و صنایع دریایی ظرفیت‌های بسیاری داریم که اگر رشته‌های مرتبط با آن ایجاد شود، می‌توان شرایط اشتغال بسیاری را فراهم کرد.

شمس بر لزوم ارتباط تنگاتنگ میان صنعت و دانشگاه تاکید کرد و بیان داشت: اگر این ارتباط گسترده شود تا شاهد اشتغالزایی در کشور خواهیم بود.

وی با اشاره به راه اندازی مجموعه‌های استانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، تصریح کرد: ما آمادگی داریم متناسب با شرایط هر استان رشته‌های دانشگاهی را ایجاد و نیروی کار مورد نیاز را تربیت کنیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور خاطرنشان کرد: مجموعه استانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در هرمزگان نیز از امروز فعالیت خود را آغاز می‌کند و در رشته‌های مرتبط با صنایع دریایی و کشتی‌سازی و همچنین گردشگری و شیلات این دانشگاه باید در هرمزگان نقش پررنگ‌تری ایفا کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه