سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

فرماندار اصفهان:

یادواره شهدای شرق اصفهان برگزار می‌شود

فرماندار اصفهان از برگزاری یادواره شهدای شرق اصفهان خبر داد و گفت: این یادواره همزمان با هفته بسیج به میزبانی شهر هرند برگزار می‌شود.

اصفهان- فرماندار

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، احمد رضوانی در جلسه مشترک کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی و شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اصفهان با اشاره به اهمیت گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: همه ساله در اقصی نقاط کشور، کنگره‌ها و یادواره‌هایی به مناسبت گرامیداشت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا برگزار می‌شود که این مهم نقش مؤثری در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید دارد.

وی افزود: کنگره‌ها در مراکز شهرستان‌ها و در شهرهایی که بیش از ۲ هزار شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده‌اند با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین مردم برگزار می‌شود.

فرماندار اصفهان با تأکید بر لزوم گرامیداشت 25 آبان، روز حماسه و ایثار اصفهان اظهار داشت: باتوجه به اینکه اصفهان پیشتاز فرهنگ ایثار و شهادت در کل کشور است، دستگاه‌های ذی مدخل با محوریت بنیاد شهید و ایثارگران باید نسبت به برنامه‌ریزی و انجام هماهنگی‌های لازم برای گرامیداشت این روز، اقدام کنند.

وی با بیان اینکه ملت ایران، ملتی متحد، شهیدپرور و ولایتمدار هستند، خاطرنشان کرد: وحدت موجود در بین مردم ما مستلزم رعایت اصول و خطوط قرمزی است که خوشبختانه مردم ما نسبت به آنها آگاهی و شناخت کامل دارند و با حضور پرشور خود در صحنه‌های حمایت از نظام و انقلاب، نقشه‌های شوم دشمنان را برملا می‌کنند.

رضوانی نقش صدا و سیما در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: علی‌رغم کمبود اعتبارات، دستگاه‌های مختلف، نهادها و ائمه جمعه و جماعات شهرستان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، همکاری لازم را با این شورا داشته باشند.

فرماندار اصفهان اظهار داشت: یادواره شهدای شرق اصفهان همزمان با هفته بسیج به میزبانی شهر هرند برگزار خواهد شد و انتظار می‌رود تمام دستگاه‌های اجرایی و نهادهای شهرستان در این باره همکاری‌های لازم را جهت برگزاری هرچه باشکوه‌تر این یادواره داشته باشند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه