سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان:

زمین‌خواران عناصری سودجو هستند که باید با آنان برخورد قاطع شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خواستار توجه بیشتر مدیران شهرستان به آبیاری قطره‌ای شد.

بازدار

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، عبدالرضا بازدار گفت: نباید آب به صورت لوله انتقال یابد ما باید به شکل مطالعاتی و علمی شرایط زیست محیطی را درک کنیم و از ظرفیت کمیته حفاظتی منابع آبی موجود درشهرستانها به شکل مؤثر استفاده کنیم تا به این مشکل پایان دهیم.

وی، تصریح کرد: وزارت جهاد اعتبارات و برنامه های مناسب و مطلوبی درنظر گرفته وهمه ما باید در تحقق این پروژه ساعی و مشارکت کنیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان لرستان درخصوص عملکرد منابع طبیعی درقبال مردم روستای هرمنطقه گفت:به شکل کلی نقش وعملکرد مدیریت وبدنه سیستم منابع طبیعی استان رامناسب ومؤثر ارزیابی میکنم اما درمورد حمایت مردم روستا هرشهرستان باید بیشتر تلاش کنیم.

بازدار با تاکید به این مقوله که زارع با زمین خوار متفاوت است گفت: زارع یا کشاورز عنصر تاثیرگذار دربهره وری و فرآیند محصولات کشاورزی است و زمین خواران عناصری سود جو هستند و باید برابر قانون با آنها برخورد شود.

بازدار در خاتمه تشریح کرد: یک فرد سود جو ممکن است درحاشیه هرشهر اقدام به تغییر کاربری و ساخت ساز غیر مجاز کند و نباید با آنها مسامحه کرد و همه ما درتقابل با منابع جنگل و مالکیت دولت مسوول ومکلفیم اما یک کشاورز در روند تولید نقش دارد وممکن است در دور افتاده ترین نقطه روستایی که گاها دسترسی کاملی به سیستم درمانی وسایر امکانات ندارند با مشکل مواجه باشند بنابراین مانیز نباید آنها را در تنگنا و محرومیت قرار دهیم بلکه باید با آنها گفت‌وگو و بخشی از مشکلاتشان را حل کنیم و به عبارتی آنها را درعرصه مدیریت و حمایت کنیم تا اعتماد متقابل بین مسولان و کشاورزان تعمیق بیشتری یابد و این رفتار یک نوع تعامل مطلوب با کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه