مدیرکل زندان های استان گیلان:

دیدگاه ما در زندان ها رویکرد اشتغال زا است

مدیرکل زندان های استان گیلان گفت: باید ترتیبی اتخاذ کرد تا هر زندانی در زندان بتواند در کنار برنامه های اصلاحی و تربیتی، مهارت یک حرفه را کسب نموده تا چتری امن برای خود و خانواده بعد از آزادی مهیا سازد.

مدیر کل زندان گیلان

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، سید حمید حسینی افزود: توسعه و ایجاد کارگاه های متعدد صنعتی و آموزشی، توسعه فعالیت های اصلاحی و حل مشکلات قضائی زندانیان ازاهم برنامه هایی است که از چند سال گذشته در زندان های استان گیلان آغاز شده و با ارتباطات خوب مقامات قضایی استان و حمایت همه جانبه رئیس کل دادگستری، می توان نتایج آن که کاهش بازگشت مجدد زندانی به زندان  است را شاهد بود.

مدیرکل زندان های استان گیلان گفت: با فراهم نمودن زمینه های اشتغال برای زندانیان و خانواده آنان، ایجاد واحدهای تولیدی و مساعدت از طریق تفاهمنامه با ادارات فنی و حرفه ای و جهاد کشاورزی و کاستن از مشکلات آنها می توان از آسیب های جدی اجتماعی و خانوادگی از قبیل طلاق و سایر معضلات پیشگیری نمود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه