سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس؛

برطرف کردن مشکلات آبگرفتگی مسکن مهر گنبدکاووس نیازمند ۴ میلیارد تومان اعتبار است

معاون استاندار گستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: برای رفع معضلات آب‌‎های سطحی و فاضلاب تقی‌آباد, بهارستان و زابل‌آباد شهرستان گنبدکاووس, حدود ۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و باید از منابعی مانند ستاد حوادث و یا اعتبارات ملی تامین شود.

مسکن مهر

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالقدیر کریمی, ظهر امروز, در جلسه شورای مسکن شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: برای رفع معضلات آبهای سطحی و فاضلاب تقی آباد, بهارستان و زابل آباد شهرستان گنبدکاووس, حدود ۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و باید از منابعی چون ستاد حوادث و یا اعتبارات ملی تامین شود.

وی افزود: در سفر رئیس جمهور, این اعتبارات به صورت مکتوب ابلاغ شد و جزء چند پروژه مورد پیگیری به وی اعلام شد.

معاون استاندار گستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس افزود: نقشه رفع آب گرفتگی زابل آباد, تقی آباد و شهرک بهارستان به طول مسیر 5 کیلومتر, قطر 1.25 طراحی شده و آماده است که آبهای سطحی به رودخانه چهل چای هدایت می شوند.

کریمی تصریح کرد: باید برای معضلات این چند مکان فکر اساسی شود و طرحی جامع در نظر گرفته شده تا بتوانیم از طریق کانال انتقال آب را داشته باشیم و طرح طوری ارائه شود که با توجه به اعتبارات بالا آن, بتوان از محل اعتبارات مدیریت بحران و سازمان امور آب, آن را تامین کرد.

فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی, با نگاه و هدف حل مشکلات مردم در جلسه حضور یابند و در راستای کمک به مردم, کمی از موانع سازمانی فاصله و عقب‌نشینی کنیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه