سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

استاندار لرستان: در لرستان باید به سمت استاندارد اقتصادی برویم

سید‌ موسی خادمی در آئین گرامی‎داشت روز جهانی و هفته ملی استاندارد که با حضور نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در خرم‌آباد برگزار شد، گفت: باید به استاندارد اقتصادی ورود کنیم.

جلسه استاندار و رئیس استاندارد ایران

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، سید موسی خادمی در این آئین، گفت: انسان با تخصصی شدن کارها و تنوع محصولات دیگر نمی‌تواند خود به تنهایی تشخیص دهد که چه کالا و خدماتی مناسب است و اینجا اهمیت مقوله استاندارد مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه موضوع سلامت همانند امنیت مهم بوده و در یک رده قرار می‌گیرند، ادامه داد: دولت تولیت این امر را به عهده گرفته و اگر کالایی ارائه می‌شود باید از حداقل‌های سلامت برخوردار باشد چراکه این موضوع یکی از موازین رعایت حقوق مردم است.

خادمی با اشاره به اینکه در زمینه کیفیت کالا و خدمات، خیلی از موارد مشکلاتی داریم و کالاهایی هستند که شرایط مصرف را ندارند، تصریح کرد: مواد غذایی مشمول استانداردهای اجباری هستند چراکه با سلامت افراد بستگی دارند اما بعضی موارد شامل استاندارد اجباری نیستند و باید مراقبت کنیم.

استاندار لرستان با بیان اینکه در موضوع استاندارد اقتصاد نیز باید ورود پیدا کنیم، گفت: مردم با خرید کالا و خدمات انتظار دارند که از شرایط و وضعیت مطلوبی برخوردار باشند که در اینجا استانداردها وارد شده و اگر کیفیت پایین‌تر از حد معقول باشند، رد می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم تولید داخل را تقویت کنیم و به شعارهای چشم‌انداز دست یابیم باید به مقوله استاندارد توجه ویژه‌ای داشته باشیم. اقتصاد مقاومتی برون‌نگری است و برای همین راهی بجز رفتن به سمت کالای استاندارد نداریم.

خادمی با بیان اینکه نمی‌توان مردم را مجبور به استفاده از کالای بی‌کیفیت کرد، گفت: در راستای تولید، راهی جز رفتن به سمت کالای استاندارد وجود ندارد. اگر کالایی بی‌کیفیت باشد، مبارزه با قاچاق کالا و بستن مرزها باعث استفاده از کالای بی‌کیفیت نمی‎شود.

استاندار لرستان بیان کرد: در همه جای دنیا قاچاق کالا دیگر معنی‌دار نیست اما در ایران هنوز حرف اول را می‌زند در حالی که این موضوع اصل نیست. باید جریان آزاد تبادل کالا وجود داشته باشد تا بهترین کالا و با کیفیت بالا ارائه شود.

وی با بیان اینکه در راستای صادرات باید کالایی که قدرت رقابت با دنیا را دارد تولید شود،افزود: راه رسیدن به این مهم تمرینات فراوان است و این مهم در راستای استاندارد فراهم می‌شود چراکه استاندارد یک زبان جهانی است.

خادمی با اشاره به اینکه استاندارد امتیازی است که با دادن آن اجازه فعالیت در داخل و خارج کشور به وجود می‎آید، گفت: در این راستا باید سیستم‌های تشویقی فراهم شود تا واحدها به سمت اخذ گواهی استاندارد بروند.

استاندار لرستان یادآور شد: در جایی که سلامت و امنیت به خطر می‌افتد اشتغال کارگشا نیست و اشتغالی که باعث تولید کالای بی‌کیفیت و تهدید سلامت می‌شود را نباید پیگیری کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه