سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

با حضور استاندار هرمزگان؛

مجموعه آزمایشگاهی و کارگاهی مهندسی شیمی دانشگاه هرمزگان افتتاح شد

با حضور استاندار هرمزگان، مجموعه آزمایشگاهی و کارگاهی مهندسی شیمی، مکانیک و عمران دانشگاه هرمزگان افتتاح شد.

افتتاح آزمايشگاه دانشگاه هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج، فریدون همتی در آئین بهره‌برداری از این مجموعه این اقدام را گامی در راستای تقویت ارتباط میان صنعت و دانشگاه دانست و اظهار داشت: استان هرمزگان نیازمند نیروهای متخصص و کارآزموده است که این مجموعه آزمایشگاهی می‌تواند کمک خوبی به این امر داشته باشد.

وی با بیان اینکه دولت برنامه جامعی برای توسعه سواحل مکران به خصوص در شهرستان جاسک دارد، افزود: قرار است یک پایانه نفتی بزرگ در سواحل مکران در شهرستان جاسک در شرق هرمزگان احداث شود که این مجموعه شامل دو پالایشگاه و سه پتروشیمی است و مجموعه عظیمی محسوب می‌شود که این منطقه را به یک قطب مهم نفتی تبدیل می‌کند.

همتی بیان داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم برای توسعه صنعت نفت و گاز در جزیره قشم نیز در حال پیگیری است و منطقه ویژه پارسیان در غرب هرمزگان نیز قرار است به یک قطب پتروشیمی و نفت و گاز تبدیل شود.

مقام عالی دولت در استان خاطرنشان کرد: تمامی این صنایع و ظرفیت‌های مهمی که قرار است در استان ایجاد شود به نیروی انسانی متخصص نیازمند است و باید در جهت تربیت و آموزش نیروهای بومی و ماندگار هرمزگان جهت اشتغال در این مجموعه‌ها تلاش کنیم.

مجموعه آزمایشگاهی و کارگاهی مهندسی شیمی، مکانیک و عمران دانشگاه هرمزگان طی مدت شش ماه و با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال و با همکاری و مشارکت شرکت پالایش نفت بندرعباس در دانشگاه هرمزگان احداث شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه