سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گلستان:

بیش از ۴۶۱ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی گلستان خلع ید شد

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان گلستان گفت: با اجرای حکم قلع وقمع در پرونده‌های تشکیل شده، تاکنون ۴۶۱ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی به بیت‌المال برگردانده شد تا دست متصرفان به عرصه‌های ملی کوتاه شود.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گلستان

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ محمود کیان‌پور صبح امروز در جمع خبرنگاران درباره تخلفات در عرصه‌های ملی و منابع طبیعی استان اظهار داشت: در ۶ ماه گذشته بیش از ۸۲۵ پرونده تخلفات در این حوزه در دادگستری استان گلستان تشکیل شده است.

وی افزود: استان گلستان دارای یک میلیون و 400 هزار هکتار عرصه منابع طبیعی است که شامل جنگل و مرتع است که حفظ و صیانت از آنها برعهده پرسنل منابع طبیعی استان است.

فرمانده یگان حفاظت منابع‌طبیعی استان گلستان تاکید کرد: در 6 ماه گذشت 825 پرونده تخریب، قطع درخت، تجاوز و چرای غیرمجاز، قاچاق محمولات جنگلی و تصرف در دستگاه قضایی استان گلستان تشکیل شده است.

سرهنگ کیان‌پور افزود: در سنوات گذشته 184پرونده در دستگاه قضایی استان تشکیل شده که حکم به خلع ید آنها داده شده و رای به نفع مدعی عموم صادر شد. 

وی تصریح کرد: با اجرای حکم قلع وقمع در این پرونده ها 461هکتار از عرصه های منابع طبیعی به بیت المال برگردانده شد تا دست متصرفان به عرصه‌های ملی کوتاه شود و ما برای حقوق این عرصه‌ها با وجود کمبود نیرو همه تلاش خود را به کار می‌گیریم.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان گلستان خاطر نشان کرد: مردم همکاری خوبی با یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان داشته اند و شماره تلفن 1504 آماده دریافت گزارشات وشکایات مردمی درباره خسارت به عرصه‌های منابع طبیعی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه