مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان:

پیش بینی برداشت شش هزار و سیصد تن گردو در استان اصفهان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از پیش بینی برداشت شش هزار و سیصد تن گردو در سال ۹۶ خبر داد.

اصفهان- برداشت گردو

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان ، احمد رضا رئیس‌زاده گفت: سطح کل باغات گردوی استان سه هزار و ۸۲۹ هکتار است که۶۲۶ هکتار آن در مرحله قبل از باردهی قرار دارد.

وی ادامه داد: برداشت گردو از سطح سه هزار و ۲۰۳ هکتار باغات بارور گردو در استان از اواسط شهریور‌ماه آغاز شده و تا اواسط مهرماه ادامه دارد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خشکسالی و کمبود آب را از مهم‌ترین عوامل محدودیت توسعه و عملکرد باغات گردو استان اصفهان در سال 96 برشمرد و افزود: بیشتر باغات گردوی استان در شهرستان‌های فریدون‌شهر، لنجان، سمیرم، خوانسار، کاشان، تیران وکرون، دهاقان، شهرضا و شاهین‌شهر واقع شده است.

 

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه