بارندگی کمتر از حد نرمال در پاییز و خشکسالی ادامه دار خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در پاییز امسال بارندگی کم تر از حد نرمال خواهد بود و در واقع در استان خوزستان وضعیت خشکسالی را شاهد خواهیم بود.

خشکسالی

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، کوروش بهادری گفت: با توجه به بالا بودن شاخص‌های ناپایداری برای بعدازظهر پنجشنبه افزایش ابر، رگبار پراکنده، رعد و برق و بارش تگرگ در ارتفاعات و شمال استان خوزستان پیش‌بینی می‌شود.

وی تصریح کرد: همچنین وزش باد برای خوزستان پیش‌بینی می‌شود، ولی احتمال برخاستن گرد و غبار وجود ندارد.

بهادری با اشاره به اعلام سازمان هواشناسی کشور در خصوص میزان کم بارندگی در پاییز اذعان داشت: در استان خوزستان نیز طبق خروجی آخرین مدل‌های هواشناسی در پاییز امسال بارندگی کم تر از حد نرمال خواهد بود و در واقع در استان خوزستان وضعیت خشکسالی را شاهد خواهیم بود که در این زمینه به استاندار خوزستان و سایر دستگاه‌های اجرایی در خصوص نظارت و کنترل مصرف آب اطلاع‌رسانی شده است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به زمان شروع نخستین بارش‌ها در پاییز امسال اظهار کرد: معمولا در مهرماه بارش قابل توجهی در استان خوزستان وجود ندارد ولی در یکشنبه هفته آینده یک موج بارشی خفیف وارد استان می‌شود.

وی در پایان گفت: در شبانه‌روز گذشته آبادان با ۳۹ درجه سانتی‌گراد و ایذه و تاراز با ۱۳ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان بودند. تغییرات دمای

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه