سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

حضوربیش از ۲۰۰ گردشگر خارجی در مراسم عزاداری استان یزد

مسئول دبیرخانه بین‌المللی یزد گفت: بیش از ۲۰۰ گردشگر خارجی در مراسم عزاداری شهرهای مختلف استان یزد حضور یافتند.

گردشگران خارجی در عاشورا وتاسوعا

به گزارش خبرگزاری موج، سیدحسن حسینی با اشاره به علاقه گردشگران خارجی به شرکت در مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی اظهار داشت: امسال ۲۰۰ گردشگر از کشورهای مختلف جهان برای شرکت در این مراسم‌ها به استان یزد سفر کرده اند.

وی بیان کرد: این گردشگران از کشورهای آلمان،‌ هلند، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا و برخی کشورهای دیگر به استان یزد سفر کرده‌اند.

مسئول دبیرخانه بین‌المللی «یزد حسینیه ایران» عنوان کرد: این گردشگران طی روزهای تاسوعا و عاشورا در حسینیه شاهزاده فاضل و تکیه امیرچخماق در شهرستان یزد، حسینیه سفید در شهرستان اشکذر، حسینیه امام در شهرستان تفت، حسینیه باغ‌بهار در شهرستان مهریز و برخی دیگر از شهرهای استان یزد حضور یافته اند.

وی افزود: بازدید از مراسم نخل برداری، تعزیه، جوش دوره، سینه زنی، طبخ و توزیع نذری و ... از جمله برنامه‌هایی است که گردشگران در آن حضور یافته اند.

حسینی از توزیع بسته های فرهنگی با محوریت تبیین واقعه عاشورا و معرفی امام حسین (ع)، یاران ایشان و اهداف قیام عاشورا به زبان انگلیسی در بین گردشگران خارجی خبر داد و گفت: یک روحانی مسلط به زبان انگلیسی نیز گردشگران را در این بازدیدها همراهی می کند.

وی همچنین یادآور شد: در این ایام مراسم روضه خوانی به زبان انگلیسی نیز ویژه گردشگران خارجی در برخی حسینیه های یزد برگزار شده است.

حسینی تصریح کرد: استقبال گردشگران خارجی از برنامه ها و آیین های عاشورایی در یزد هر سال افزایش پیدا می کند و هر سال شاهد حضور گردشگران بیشتری از کشورهای مختلف دنیا به ویژه کشورهای اروپایی در این مراسم هستیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه