رئیس مرکز فناوری اطلاعات سازمان اوقاف و امور خیریه:

برگزاری مراسم باشکوه هشتم محرم حسینیه اعظم زنجان حاصل همکاری همه جانبه است

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: برگزاری دقیق و منظم برنامه هر ساله هشتم محرم حاصل برنامه ریزی و همکاری دسته جمعی در زنجان است.

عزاداری کاروان بنی‌اسد در روز سوم شهات امام حسین(ع)

به گزارش خبرگزاری موج، محمد مومنی امروز  اظهار کرد: مراسم هشتم محرم حسینیه اعظم زنجان بسیار باشکوه است و قطعا هماهنگی بسیاری برای این کار شده است.

وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها سهم و تاثیر بسیار بالایی در نهادینه کردن یک فرهنگ در جامعه دارند، تصریح کرد: اساس گرایش انسان‌ها به یک مقوله در شرایط کنونی دنیا به میزان، حجم و نوع تبلیغات بستگی دارد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه هر سال مراسم هشتم محرم به صورت دقیق و منظم برگزار می‌شود، اضافه کرد: این موضوع نشان می‌دهد بسیار برای این کار فکر شده است و افراد بسیاری برای این کار زحمت کشیده‌اند.

مومنی با اشاره به اینکه توجه و نگاه امام حسین(ع) موجب شکوه و عظمت این مراسم شده است، افزود: همین امر موجب باشکوه‌تر شدن مراسم شده است.

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های موسسه مصباح و مزرعه حسینیه اعظم زنجان افزود: مباحث اقتصادی نیاز به مراقبت بیشتری دارد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: بحث‌های اقتصادی متفاوت با موضوع فرهنگی و عزاداری است و باید متولیان آن مراقبت بیشتری از این مجموعه‌ها کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه