معاون هماهنگی امور زائران استانداری قم:

راه اندازی قطار مسافربری قم – کربلا

آقای عالی پور در جلسه ستاد اربعین استان از آمادگی شبکه ریلی کشور برای راه اندازی قطار قم -کربلا خبر داد.

جلسه اربعین

به گزارش خبرگزاری موج از قم، جانشین ستاد اربعین استان قم بیان داشت:  اهمیت نقش راه آهن در شبکه حمل و نقل کشور و کاهش ،هزینه های حمل مسافر و بار در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی بسیار مهم بوده و را ه اندازی قطار قم - کربلا فرصتی مغتنم برای تحقق سفری ایمن و ارزان قیمت تسهیل فرآیند سفر زیارتی عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) خواهد بود.

یونس عالی پور در ادامه سفر با قطار را سفری قابل اعتماد و ارزان توصیف نمود و از کلیه دستگاه های ذیربط خواست تا ضمن بازدید از مسیر خط ریلی قطار قم - کربلا نسبت به رفع مسائل و مشکلات احتمالی و راه اندازی قطار موصوف تصمیم گیری نمایند.

در ابتدای جلسه آقای اعتماد - مدیر کل راه آهن استان قم - نیز با بیان اینکه سابقه سفر ریلی به کربلا از ایران وجود دارد افزود : زمان سیر این قطار از قم به کربلا حدود ۲۸ ساعت و قیمت آن مناسب خواهد بود.

وی با توصیف شرایط خدمات رسانی به زائرین در مسیر قطار مذکور ابراز امیدواری نمود که با همت مسئولین و مشارکت بخش خصوصی در‌آینده شاهد ارتقاء کیفی و کمی سطح خدمات این قطار خصوصاً در کشور عراق باشیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه