معاون سرمایه انسانی سازمان بسیج مستضعفین:

دنبال تکمیل پازل کمک به رزمندگان هستیم

معاون سرمایه انسانی سازمان بسیج مستضعفین گفت: در کشور اسلامی رزمنده‌ای که به حسب تکلیف جنگیده است را نباید با مشکلات رها کنیم.

ایثارگران

به گزارش خبرنگارخبرگزاری موج، کریم حسینی ظهر امروز در همایش تجلیل از رزمندگان و جانبازان بسیجی که در سپاه بیت المقدس سنندج برگزار شد اظهار داشت: از سال ۸۵ مستمری را برای رزمندگان در نظر گرفتیم که هر ساله روبه افزایش است تا به این شیوه به رزمندگان و جانبازان کمکی کرده باشیم.

وی با بیان اینکه در کشور اسلامی رزمنده‌ای که به حسب تکلیف جنگیده است را نباید با مشکلات رها کرد، گفت: در پی تکمیل پازل کمک به رزمندگان هستیم.

 حسینی خاطرنشان کرد:مستمری که برای رزمندگان و جانبازان در نظر گرفته شده بود در ابتدا یک مرتبه در سال بود که به تدریج به ماهیانه‌ای برای رزمندگان تبدیل شد.

معاون سرمایه انسانی سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات رزمندگان در بحث بیمه خدمات درمانی بود که آنها را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دادیم.

وی افزود: بحث مهم دیگر اعطای وام قرض‌الحسنه بدون تشریفات به رزمندگان، بسیجیان و جانبازان است که در همین راستا یک هزار و ۶۰ فقره تسهیلات ۳ میلیون تومانی به آنها پرداخت می‌شود.

حسینی در پایان اظهار داشت: بحث دیگر برای رزمندگان مسکن و پرداخت وام مسکن است که این امر را در دستور کار داریم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه