سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

نایب رئیس شورای شهر اصفهان خبر داد:

مراسم تودیع و معارفه شهردار اصفهان برگزار می‌شود

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در روزهای آینده شاهد برگزاری مراسم تودیع و معارفه شهردار اصفهان خواهیم بود که امیدواریم پس از استقرار شهردار جدید اصفهان، برنامه‌های شهری استمرار پیدا کرده و وضعیت دو شهرداری یزد و اصفهان نیز به ثبات برسد.

اصفهان- نایب رییس شورا

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان ، علیرضا نصر اصفهانی امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: امروز وظیفه داریم تا در راستای رسالت شیعی خود به اهمیت عزاداری اباعبدالله‌الحسین(ع) توجهی ویژه کنیم.

وی افزود: یقیناً در شهر اصفهان برنامه‌های سوگواری زیادی برای ماه محرم برگزار خواهد شد که امیدواریم هیأت‌های عزاداری رعایت حال مردم در زمان‌های مختلف را داشته باشند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس گفت: برنامه‌هایی به مناسبت هفته دفاع مقدس در اصفهان تدارک دیده خواهد شد که یادآور جان‌فشانی جوانان و نوجوانانی است که اکنون امنیت خود را مدیون آنان هستیم و امیدواریم شهرداری همچون گذشته نسبت به انجام تبلیغات حاوی پیام‌های ایثار و شهادت اقدامات لازم را انجام دهد.

وی اذعان داشت: در روزهای آینده شاهد برگزاری مراسم تودیع و معارفه شهرداری اصفهان خواهیم بود که امیدواریم پس از استقرار شهردار جدید اصفهان، برنامه‌های شهری استمرار پیدا کرده و وضعیت ۲ شهرداری یزد و اصفهان نیز به ثبات برسد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان داشت: امروز یا فردا احکام شهرداری یزد و اصفهان صادر خواهد شد؛ زمان‌بر شدن صدور این احکام خسارات زیادی برای شهر و شهروندان به وجود می‌آورد که امیدوارم هرچه زودتر این احکام صادر شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه