سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

شهردار قم:

۳ هتل پنج ستاره به زودی در قم کلنگ‌زنی می‌شود

شهردار قم با اشاره به ارائه مجوز به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ساخت سه هتل پنج ستاره گفت: به زودی کلنگ احداث این هتل‌ها زده خواهد شد که سرانه اقامتی شهر را بهبود خواهد بخشید.

شهردارقم

به گزارش خبرگزاری موج از قم، دکتر سقائیان‌نژاد در دیدار با آیت‌الله صافی گلپایگانی، با بیان اینکه در دو سال گذشته تلاش مدیریت شهری بر حرکت برنامه‌محور در شهر قم بوده است گفت: برنامه قم ۱۴۰۰ سال گذشته تهیه شد تا خط کش راه داشته باشیم و برنامه‌های اولویت‌دار ما مشخص باشد.

وی با اشاره به حمایت حوزه، مراجع تقلید و علما و بزرگان شهر در تدوین این برنامه خاطرنشان کرد: اقتضائات و نیازمندی‌های قم را در این برنامه به دست آوردیم تا بتوانیم در آینده مشکلات شهر را رفع کنیم.

شهردار قم با تاکید بر اولویت بندی برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام خاطرنشان کرد: عمده پروژه های نیمه تمام تکمیل شده و در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی با اشاره به اقدامات شهرداری در حوزه زیست محیطی گفت: سال گذشته بیش از ۳۰۰ هکتار به فضای سبز شهر اضافه شد و به دنبال این هستیم که هر سال سه مترمربع سرانه فضای سبز شهر اضافه شود.

سقائیان‌نژاد به برنامه‌ریزی برای ساماندهی ورودی‌های شهر اشاره کرد و گفت: ورودی جعفریه در دستور کار قرار دارد و اقداماتی در آن انجام شده است.

وی با بیان اینکه ساماندهی ورودی اراک نیز در برنامه است تصریح کرد: برای ورودی‌های دیگر نیز برنامه داریم.

شهردار قم به تبدیل سه بوستان شهری به کمپ زائر اشاره کرد و افزود: در این فضاها تسهیلاتی فراهم شده که ضمن اسکان موقت امن، خدمات لازم نیز به زائرین و مسافرین ارائه شود.

وی با اشاره به ارائه مجوز به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ساخت سه هتل پنج ستاره خاطرنشان کرد: به زودی کلنگ احداث این هتل‌ها زده خواهد شد که سرانه اقامتی شهر را بهبود خواهد بخشید.

سقائیان‌نژاد اقدامات شهرداری در حوزه فرهنگی را مورد توجه قرار داد و گفت: برای ساماندهی و بهبود امکانات مساجد همکاری‌هایی را با هیئات امنا در دستور کار قرار دادیم.

وی با تاکید بر اینکه تا سال ۱۴۰۰ هر سال پروژه‌های عمرانی مشخص است افزود: نزدیک به هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای امسال پروژه تعریف شده که امیدواریم آنها را بتوانیم به ثمر برسانیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه