سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه:

ایده‌هایی که قابلیت تجاری شدن دارند، حمایت مالی می‌شوند

رضا رحیمی گفت: مدیریت ارشد استان از محل اعتبارات دولتی از ایده‌هایی که قابلیت تجاری‌سازی و تولید انبوه دارند، حمایت مالی می‌کند.

photo_2017-09-09_13-00-13

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، همایش نو آوردگاه ایده‌های نوین کسب و کار با محوریت واسطه‌های مغز و کامپیوتر با حضور ۶۰ شرکت‌کننده از سراسر کشور در زمینه‌های نرم‌افزار، الکترونیک، پژوهش و روانشناسی به مدت  دو روز در کاروانسرای شاه‌عباسی برگزار شد.

در این همایش ایده پردازان، کارهای تحقیقاتی خود را به سرمایه‌گذاران شرکت‌کننده در این همایش ارائه کردند و طرح‌هایی که موردپذیرش قرار گیرد تا مرحله تولید انبوه و بازاریابی، مورد حمایت مالی قرا می‌گیرد.

مهندس رضا رحیمی پیرامون همایش نو آوردگاه ایده‌های نوین کسب و کار با محوریت واسطه‌های مغز و کامپیوتر که در کاروانسرای ماهیدشت برگزار شد؛ اظهار داشت: این همایش یک رویداد منحصربه‌فرد و بزرگ است که به همت بخش خصوصی توانمند و خلاق برگزار شده است.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با استقبال از برگزاری چنین رویدادهایی عنوان کرد: این همایش بستر مناسبی را فراهم کرد تا جوانان خلاق و نوآور از شهرهای مختلف کشور گردهم آیند و در یک محیط صمیمی و علمی با یافته‌های جدید و به‌روز دنیا در حوزه اقتصاد  دانش‌بنیان آشنا شوند.

این مدیر ارشد اقتصادی استان اظهار داشت: امیدواریم این ایده‌های خلاقانه، در ادامه تجاری‌سازی شوند و به مرحله تولید انبوه برسند

وی اظهار داشت: ارگان‌ها و مجموعه‌های اداری با همگرایی بستری را فراهم کنند تا خلق ارزش‌افزوده از ایده‌های جوانان و گام برداشتان به سمت طرح‌های دانش‌بنیان بتوانیم کشور عزیزمان را از اتکا به نفت نجات دهیم.

مهندس رضا رحیمی افزود: امیدواریم جوانان خلاق ایرانی نه تنها در داخل کشور بلکه در حوزه‌های بین‌المللی نیز موفق جلوه کنند.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه اظهار داشت: مدیریت ارشد استان این آمادگی را دارد تا از محل اعتبارات دولتی از ایده‌هایی که قابلیت تجاری‌سازی شدن و تولید انبوه را دارند؛ حمایت مالی کند.

وی با استقبال از برگزاری این همایش در کاروانسرای ماهیدشت اظهار داشت: برگزاری این برنامه در این مجموعه تاریخی در واقع نوعی پیوند زیبای سنت با مدرنیته را تداعی کرده است.

در ادامه این برنامه مهندس رضا رحیمی معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با همراهی مهندس بهنیا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانداری از نزدیک از فعالیت تیم‌های شرکت‌کننده در همایش نو آوردگاه ایده‌های نوین کسب و کار با محوریت واسطه‌های مغز و کامپیوتر و فضای کارگاه‌ها - که در فضای سنتی و زیبای کاروانسرای شاه‌عباسی گردهم آمده بودند - از نزدیک بازدید میدانی کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه