سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

مدیرکل بهزیستی استان قم:

اشتغال‌زایی برای ۷۳ بهبودیافته از اعتیاد در ۳ ماه گذشته

مدیرکل بهزیستی قم: با تاکید بر اینکه از طریق این کارگروه طی سه ماه اخیر برای ۷۳ نفر از افرادی که بهبودی آنان از سه ماه بیشتر بوده است اشتغال زایی شده است، تصریح کرد: ۶۲ نفر از افراد بهبودیافته‌ای که شغل برای آنها ایجاد شده آقا و ۱۱ نفر خانم بوده‌اند.

سلیقیه بهزستی

دکتر رضا سلیقه در گفتگو با خبرنگار موج با بیان اینکه طی سال‌های ۹۵ و ۹۶ کارگروه اشتغال برای معتادین بهبود یافته با نظارت فرماندار قم تشکیل شده است اظهار کرد: این کارگروه دو هفته یکبار تشکیل می‌شود و اعضای آن مشاوران بهزیستی، کمیته امداد، فنی و حرفه ای، نیروی انتظامی و اداره کار هستند.

وی با تاکید بر اینکه از طریق این کارگروه طی سه ماه اخیر برای ۷۳ نفر از افرادی که بهبودی آنان از سه ماه بیشتر بوده است اشتغال زایی شده است تصریح کرد: ۶۲ نفر از افراد بهبودیافته‌ای که شغل برای آنها ایجاد شده آقا و ۱۱ نفر خانم بوده‌اند.

سلیقه آمادگی بهزیستی را برای پذیرش معتادان بهبود یافته اعلام کرد و افزود: به افرادی که ترجیحاً دارای سن ۳۰ سال و کمتر و دارای مدرک دیپلم و فوق دیپلم هستند و همچنین دارندگان گواهینامه پایه یک، در زمینه اشتغال زایی کمک می‌کنیم.

مدیر بهزیستی استان قم عنوان کرد: در ارتباط با مساله بیمه تأمین اجتماعی و بازنشستگی افراد بهبود یافته، طی سه ماه گذشته ۶۴ نفر مراجعه کننده داشتیم که مشکلات بیمه آنان برطرف شده است.

وی خاطرنشان کرد: برای هفت نفر از مراجعه کنندگان که واحد مسکونی به نام فرد بهبود یافته بوده اما امکاناتی مثل آب، برق و گاز نداشتند، با کمک خیرین انشعابات آب، برق و گاز را فراهم کردیم که هزینه این اقدام حدود ۸۷ میلیون ریال بوده است.

سلیقه تاکید کرد: ۲۹ نفر از افرادی را که توان پرداخت هزینه‌های کمپ را نداشتند به صورت رایگان در کمپ‌های مرتبط با بهزیستی بستری کردیم.

وی در پایان گفت: دو امر اشتغال‌زایی برای از بین بردن بیکاری و بالا بردن سطح آگاهی خانواده‌ها در مورد اعتیاد مساله بسیار مهمی است چرا که اعتیاد در بسیاری از افراد به دلیل سیستم معیوب خانوادگی ایجاد شده و فرد بهبود یافته اگر در یک محیط معیوب قرار بگیرد ممکن است دوباره به سمت اعتیاد برگردد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه