سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

سخنگوی شورای پنجم شهر رشت:

پرداخت به موقع حقوق پرسنل شهرداری از اهداف شورای پنجم

سخنگوی شورای پنجم شهر رشت گفت: پرداخت به موقع حقوق و مزایای پرسنل شهرداری از اهداف و اولویتهای شورای پنجم است و سرپرست شهرداری رشت باید به این مهم توجه ویژه داشته باشد.

فاطمه شیرزاد

به گزارش خبرگزاری موج از رشت، فاطمه شیرزاد در جمع مدیران شهرداری رشت ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی اظهار کرد: امروز شاهد تشییع پیکر دو شهید گمنام جنگ تحمیلی بودیم و مردم رشت با حضور پر شکوه خود در این مراسم نشان دادند که قدردان ایثارگریهای شهدا و خانواده های آنان هستند.

وی با بیان اینکه در تشییع پیکر شهدا بار دیگر با آرمانهای آنان پیمان بستیم تصریح کرد: تشییع پیکر شهدای جنگ تحمیلی ما را در دفاع از ارزشهای اسلام و انقلاب استوارتر خواهد کرد و هرگز در دفاع از این دستاوردها کوتاه نخواهیم آمد.

شیرزاد با اشاره به ساماندهی حوزه مالی شهرداری رشت گفت: مدیران شهرداری رشت بیش از گذشته به تلاش جهت خدمات رسانی به شهروندان بپردازند و در حوزه مالی شهرداری شفاف سازی بشود.

سخنگوی شورای پنجم رشت با اذعان به اینکه تاخیر در پرداخت حقوق پرسنل قابل قبول نیست افزود: همه ما موظفیم تا زمانیکه در جایی مشغول به فعالیت هستیم بهترین خدمات را ارائه کنیم و ان شاا با آغاز فعالیت شورای پنجم با همکاری مدیران شهرداری رشت شاهد برطرف شدن مشکلات باشیم.

شیرزاد با اشاره به رای اعتماد منتخبین شورای پنجم رشت به فرامرز جمشیدپور سرپرست شهرداری رشت اظهار کرد: رای اعتماد منتخبین مردم رشت در شورای پنجم به سرپرست فعلی شهرداری رشت مسئولیت خدمت رسانی وی و مجموعه سازمانی اش را سنگین تر نمود و ان شاا با تعامل و همکاری متقابل ما بین شورا وشهرداری شاهد افزایش خدمات دهی به شهروندان باشیم.

وی با اشاره به آغاز هفته دولت بیان کرد: شهرداری های مناطق پنجگانه رشت پروژه های آماده بهره برداری را در هفته دولت اعلام و افتتاح کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه