سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان

گلستانی‌ها ۳۶ میلیارد ریال به ایتام و فرزندان محسنین کمک کردند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گلستان گفت: حامیان نیکوکار کمیته امداد استان مبلغی بیش از ۳۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون ریال به ایتام و فرزندان محسنین کمک کردند.

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان

به گزارش خبرگزاری موج، امان الله حسین‌پور پیش از ظهر امروز اظهار داشت: حامیان نیکوکار کمیته امداد استان گلستان در چهارماهه نخست سال جاری مبلغی بیش از ۳۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون ریال به ایتام و فرزندان محسنین کمک کردند.

وی با اشاره به رشد ۳۶ درصدی درآمد چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزود: حامیان نیکوکار کمیته امداد استان گلستان از ابتدای امسال تا پایان تیر ماه بیش از ۳۶ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیر نقدی ، کمک های مستقیم و آتیه به ایتام و فرزندان محسنین کمک کردند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گلستان افزود: تعداد کل فرزندان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گلستان، ۹ هزار و ۸۴۹ نفر است که از این تعداد ۵ هزار و ۷۴۷ نفر فرزندان ایتام و بیش از ۴ هزار  نفر از فرزندان طرح محسنین هستند.

حسین‌پور با بیان اینکه ۱۲ هزار و ۲۶۰ نفر از تعداد کل حامیان استان بومی هستند، تصریح کرد: در ۴ ماه نخست امسال ۵ هزار و ۸۰۹ نفر به جمع حامیان استان افزوده شده و تعداد کل حامیان استان گلستان تا پایان تیرماه سال جاری به ۲۲ هزار و ۵۳۶ نفررسیده است که از این تعداد ۱۵ هزار و ۷۰۱ نفر حامی ایتام و ۶ هزار و ۸۳۵ نفر حامی فرزندان طرح محسنین هستند.

وی درباره برنامه‌های این نهاد به مناسبت عید قربان و جشن عاطفه‌ها نیز یادآور شد: با توجه به استقبال کمک‌های نقدی و غیرنقدی سال گذشته مردم سراسر استان به دانش آموزان نیازمند، امسال نیزخیران و نیکوکاران می‌توانند از طریق سامانه #۰۱۷*۸۸۷۷* کمک‌های نقدی خود را برای جشن عاطفه‌ها و نذورات قربانی خود را به مناسبت عید قربان واریز کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گلستان تقویت حس همدلی و همکاری در جامعه اسلامی، ترویج سنت حسنه احسان به ایتام و نیازمندان، ایجاد زمینه مشارکت افراد خیر و نیکوکار، حفظ عزت نفس و کرامت انسانی ایتام و خانواده‌های آنان و سایر خانواده‌های نیازمند را از اهداف طرح اکرام ایتام و محسنین دانست.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه