سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

جولایی در راستای رسیدگی به امور ورزش و جوانان دزج:

نمایندگی اداره ورزش و جوانان با استخدام کارشناس ایجاد شد

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با سفر به شهر دزج از اختصاص ۴۰۰ میلیون تومان به تکمیل و راه اندازی سالن سقف کوتاه و اهدای یک تخته تاتامی به ورزشکاران خبر داد.

حامدجولایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، حامد جولایی شامگاه شنبه ۲۸ مردادماه در سفر به دزج از توابع شهرستان قروه و دیدار با امام جمعه این شهر اظهار کرد: شهر دزج در جهت توسعه ورزش قهرمانی و همگانی نیاز به بیشتر دارد و این موضوع در اولویت دستگاه ورزش و جوانان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در بازدید از تنها سالن ورزشی این شهر و حضور در میان کاراته کاهای دزج امکانات و تجهیزات آن مورد بررسی قرار گرفت که در جهت استفاده ورزشکاران یک تخته تاتامی اهداء می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان در این دیدار گفت: در راستای رسیدگی به امورات ورزش و جوانان دزج، نمایندگی اداره ورزش و جوانان با استخدام کارشناس راه اندازی و تاکنون سه هیأت ورزشی مختلف ایجاد شده است.

جولایی تصریح کرد: دستگاه ورزش و جوانان استان در جهت امورات اولیه و آغاز فعالیت این هیأت‌ها سه میلیون تومان تزریق خواهد شد و این انتظار می‌رود با کمک مسئولین و دلسوخته‌های این شهر هیأت‌های بیشتر ایجاد شود.

این مقام مسئول در ادامه گفت: برای تکمیل و راه اندازی سالن سقف کوتاه دزج 400   میلیون تومان از محل اعتبارات ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده اختصاص داده می‌شود که تا پایان سال جاری به بهره داری می رسد.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان اظهار کرد: با توجه به جمعیت بخش چاردولی، عدم یک سالن سقف بلند احساس می‌شود که در تلاش هستیم با کمک فرماندار شهرستان قروه این سالن را احداث کنیم.

جولائی در پایان به مسئولین و اعضای شورای این شهر گفت: هرگونه اتفاق ورزشی اعم از برگزاری همایش‌های کوه پیمایی، دوچرخه سواری، دو عمومی و جشنواره‌ها در این شهر انجام شود تمام هزینه‌های این برنامه‌ها از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان پرداخت می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه