سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

استاندار کردستان:

حوزه پدافندغیرعامل همانند ستاد بحران است

استاندار کردستان گفت: در حال حاضر بخش زیادی از مردم در جامعه ما شناخت چندانی از موضوع و اهمیت پدافند غیرعامل ندارند.

عبدالمحمد زاهدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، عبدالمحمد زاهدی ظهر امروز در نشست هم اندیشی اعضای پدافند غیرعامل استان کردستان در سنندج اظهار داشت: بدون شک پدافند غیرعامل یکی از نیازهای فعلی در کشور است ولی متاسفانه این موضوع برای بخش زیادی از مردم کشور ما همچنان ناشناخته است.

وی ادامه داد: در حالی که پدافند غیرعامل امروز به بخش اصلی زندگی ما تبدیل شده است ولی آنگونه که لازم است مردم آشنایی ندارند و به همین دلیل باید در گام اول از تمامی ظرفیت ها برای آشنایی مردم با این مهم بهره برداری کرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه حوزه پدافند غیرعامل در بخش اعتباری نیز نیازمند توجهی ویژه است، افزود: تخصیص ردیف خاص اعتباری به این مهم و استفاده از آن در زمان مورد نیاز از دیگر مسائلی است که باید در اولویت برنامه ریزان قرار گیرد.

وی گفت: حوزه پدافند غیرعامل همانند ستاد بحران است و به همین دلیل باید توجهی ویژه به آن صورت گیرد تا در زمانی که نیاز است بتوان با هزینه ای اندک از بروز یک بحران جدی در جامعه جلوگیری کرد.

زاهدی با اشاره به رسالت ادارات و سازمان های دولتی در حوزه پدافند غیرعامل، عنوان کرد: هر اداره و سازمان دولتی باید نسبت به این مهم با حساسیت برخورد کند و علاوه بر وظایف سازمانی، در حوزه های عمومی نیز نسبت به پدافند غیرعامل حساس باشد.

وی یادآور شد: هماهنگی و تعامل بین بخشی و استفاده از تمامی ظرفیت ها و فرصت های در اختیار از دیگر مباحثی است که در حوزه پدافند غیرعامل باید به عنوان دیگر مسائل مهم این بخش مورد توجه باشد.

استاندار کردستان ضمن تقدیر از همکاری مدیران ادارات و سازمان های دولتی در استان در حوزه پدافند غیرعامل، افزود: خوشبختانه در استان اقداماتی خوبی صورت گرفته است و انتظار داریم که با همکاری بهتر این روند همچنان مورد توجه باشد.

در ابتدای این نشست مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در کارگروه های تخصصی این شورا را اعلام کرد و از همکاری مدیران ادارات و سازمان های دولتی نیز تقدیر کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه