سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

نماینده ولی‌فقیه در هلال‌احمر

پیشگیری از خسارات ناشی از سیل نیازمند راهکار ملی است

نماینده ولی‌فقیه در هلال‌احمر گفت: حل مشکلات ناشی از وقوع سیل نیازمند راهکاری ملی است.

نماینده ولی‌فقیه در هلال‌احمر

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام عبدالحسین معزی شامگاه سه‌شنبه در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد: تلاش‌های جمعیت هلال‌احمر گلستان برای پیدا کردن آخرین مفقودشده سیل اخیر قابل‌تحسین است و این نشان می‌دهد برای جمعیت هلال‌احمر یک نفر یا چند نفر تفاوتی ندارد و به وظیفه خود عمل می‌کند.

وی افزود: در زمان وقوع حوادثی مانند سیل، طبقات جامعه هر چه ضعیف‌تر باشند بیشتر دچار آسیب می‌شوند.

نماینده ولی‌فقیه در هلال‌احمر گفت: در زمان وقوع حادثه نخستین کاری که نسبت به افراد حادثه‌دیده باید انجام داد دادن آرامش به آن‌ها بوده و در کنار آن باید اقلام موردنیازشان هم تأمین شود.

حجت‌الاسلام معزی با اشاره به وقوع سیل در منطقه شمران تهران در مرداد سال ۳۱ اظهار کرد: مرداد هرسال در مناطق نزدیک به البرز سیل جاری می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در هلال‌احمر بابیان اینکه وقوع حوادث رانندگی قابل‌کنترل است ولی ما نتوانستیم آن را کنترل کنیم، افزود: جاده‌ای که از گلستان و پارک ملی گلستان می‌گذرد جاده‌ای بین‌المللی است و هرساله آبستن حوادث زیادی است.

حجت‌الاسلام معزی بابیان اینکه برای جلوگیری از خسارات ناشی از سیل باید به دنبال راهکار ملی باشیم، اظهار کرد: پیشگیری از وقوع سیل و حوادث بعدازآن با بودجه استانی محقق نمی‌شود.

وی ادامه داد: تا زمانی که خانه مقاوم نسازیم نمی‌توانیم از زلزله مصون بمانیم و زمانی هم که آبراه مناسب نسازیم نمی‌توانیم جلوی سیل را بگیریم.

گلستان گالری نعمت های الهی است

نماینده ولی‌فقیه در هلال‌احمر اظهار کرد: ارائه مباحثی تحت عنوان آمایش و طرح‌های جامع تنها برای گرفتن رأی اعتماد نباید باشد بلکه باید جنبه عملی در جامعه پیدا کند.

وی ادامه داد: استان گلستان زرخیز است و باوجود دریا، جنگل، کوه، دشت و ... می‌توان گفت گلستان گالری نعمت‌های الهی است.

حجت‌الاسلام معزی خطاب به استاندار گلستان اظهار کرد: از مشکلات استان گلستان گزارشی تهیه و به دفتر رهبر معظم انقلاب ارسال کنید تا در صورت نیاز دستور لازم به دولت ابلاغ شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه