به منظور بازدید از مناطق سیل زده

نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب وارد گلستان شد

حجت الاسلام عبدالحسین معزی به عنوان نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب برای بازدید از مناطق سیل زده استان گلستان وارد گرگان شد.

نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام عبدالحسین معزی، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر به عنوان نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی برای بازدید از مناطق سیل زده استان گلستان و دلجویی از حادثه دیدگان و خانواده جان باختگان و مفقودان سیل و توفان اخیر در گلستان شامگاه دوشنبه وارد گرگان شد.

در این سفر رئیس سازمان امداد و نجات و مشاور نماینده ولی فقیه و مدیرکل حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، حجت الاسلام معزی را همراهی خواهند کرد. دیدار با استاندار گلستان و دیگر مقامات دستگاه های خدمات رسان از دیگر برنامه های سفر نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان گلستان است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه