سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیر امور آبفای پارسیان منصوب شد

با حکم مدیرعامل آبفای هرمزگان، "محمد گلپرور" به عنوان مدیر امور آبفای شهرستان پارسیان منصوب شد.

گلپرور

به گزارش خبرگزاری موج، در مراسم تودیع و معارفه مدیر امور آبفای پارسیان، "جواد منصوری" قائم مقام مدیرعامل آبفای هرمزگان ضمن قدردانی از مدیریت و تلاشهای ارزنده "سلمان افروشه" مدیر سابق، "محمد گلپرور " را به عنوان مدیر جدید امور آب و فاضلاب شهرستان پارسیان معرفی کرد و گفت: امید است وی در مسئولیت جدید برنامه و اقدامات موثری از خود باقی بگذارد.

منصوری با تاکید بر اینکه؛ تلاش برای تامین آب شرب بهداشتی و پایدار از وظایف اصلی مجموعه آب و فاضلاب شهرها است، تصریح کرد: مدیریت جدید بایستی از هم‌اکنون برای آینده آبی شهر پارسیان برنامه‌ریزی کرده و طرحها را کماکان با همدلی و همکاری کاکنان امور پیش ببرد.

فرهنگ مصرف بهینه آب باید نهادینه شود

در ادامه این مراسم  "محمد رادمهر" فرماندار پارسیان نیز با اشاره به اهمیت بحران آب در کشور و بویژه استان هرمزگان، نهادینه شدن فرهنگ مصرف بهینه آب را درمیان شهروندان یک ضرورت خواند.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای مدیرامور آب و فاضلاب شهری این شهرستان، اظهار امیدواری کرد: مدیریت جدید ضمن تعامل با مردم و مسئولان شهرستان، کماکان خدمات مطلوبی به شهروندان ارائه کند.

 رادمهر در ادامه ضمن تقدیر از زحمات "افروشه "مدیر سابق آبفای پارسیان، اظهار داشت؛ شرکت آب و فاضلاب از جمله دستگاههای خدمت رسانی است که در تعامل و ارتباط مستقیم با مردم قرار دارد وخوشبختانه تاکنون تلاش و سخت کوشی این مجموعه ستودنی بوده است.

گفتنی است؛ "گلپرور" پیش از این مدیریت امور آبفای کوشکنار را به عهده داشته است و "افروشه" نیز طی روزهای آینده به عنوان مدیر امور آبفای خمیر معارفه خواهد شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه