سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

آیت الله اعرافی:

خبرنگاری صحیح از رسالت‌های یک انسان فرهیخته است

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تقدیر از فعالیت خبرنگاران، خبرنگاری صحیح را از رسالت‌های یک انسان فرهیخته دانست.

آیت الله علیرضا اعرافی

به گزارش خبرگزاری موج ، آیت الله علیرضا اعرافی ظهر جمعه در جمع شورای قرارگاه فرهنگی مصلی قدس در سخنانی اظهار داشت: نماز جمعه در پرتوی انقلاب اسلامی مفهوم جدیدی پیدا کرد اما امروز همچنان برای دستیابی به نماز جمعه در تراز انقلاب اسلامی راه طولانی در پیش داریم.

وی گفت: نماز جمعه جامعه را به نیایشی جمعی فرا می‌خواند و شکوه عبادت در قالب یک جمع بزرگ تجلی می‌یابد و در کنار این کارکرد، نماز جمعه روح وحدت و هم نشینی را در بین جامعه به صورت هفتگی افزایش می‌هد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور افزود: نماز جمعه در حقیقت تقویت مبانی نظام اسلامی و الهی است و نقد منصفانه از دیگر کارکردهای نماز جمعه است.

وی ادامه داد: نماز جمعه حلقه وصل مردم و نظام است و محل ارتقاء دانش دینی، اجتماعی و سیاسی مردم نیز می‌باشد.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه نماز جمعه‌ها دارای مراتبی هستند، افزود: نماز جمعه قم دارای اهمیت ویژه‌ای است چرا که از قم معارف دینی و انقلاب اسلامی به دنیا منتشر شد.

وی عنوان کرد: قرارگاه فرهنگی مصلی قدس قم باید تولیدات فراملی را به جهان منعکس کند و جریان سازی در این زمینه بسیار مهم است.

امام جمعه قم با تقدیر از تلاش‌های خبرنگاران در راستای انعکاس خبرهای نماز جمعه قم، افزود: خبرنگاری صحیح از رسالت‌های یک انسان فرهیخته است و ورود به این عرصه حساسیت‌هایی دارد.

وی بیان داشت: عدم طرح مباحث مخصوص قم از تریبون نمازجمعه موضوع مورد انتظار است که می‌بایست در نماز جمعه مطرح شود که کمتر بدان توجه شده است و این به دلیل شرایط ویژه نماز جمعه قم و تهران است که مباحث کلان ملی در آن مطرح است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه