سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سرمربی تیم فوتبال ساحلی ملوان بندرگز:

تیم ملوان بندرگز در نیم فصل دوم جوان‌تر می‌شود

سرمربی تیم فوتبال ساحلی ملوان بندرگز گفت: تیم ملوان بندرگز در نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال ساحلی جوان‌تر خواهد شد.

سرمربی تیم فوتبال ساحلی ملوان بندرگز

به گزارش خبرگزاری موج، مهران شهسوار اظهار کرد: به سه امتیاز آخرین دیدار نیم فصل نخست نیاز داشتیم که خوشبختانه این اتفاق رخ داد و به رده ششم جدول صعود کردیم.

وی افزود: در فاصله بین دو نیم فصل یک هفته به بازیکنان استراحت دادیم و سپس تمرینات را از سر خواهیم گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که تیم ملوان بندرگز چه تغییراتی در نیم فصل خواهد داشت، گفت: شاید بازیکن جدیدی بگیریم و بازیکنانی از تیم جدا شوند، در نیم فصل دوم احتمالا تیم جوان‌تر خواهد شد و امیدوارم نتایج نیم فصل نخست را در نیم فصل دوم جبران کنیم.

هدف‌مان حضور در نیمه بالای جدول است

سرمربی تیم فوتبال ساحلی ملوان بندرگز خاطرنشان کرد: در این فصل هدف‌مان این بوده که در نیمه بالای جدول جای بگیریم و برای فصل بعد در جمع سه تیم برتر قرار داشته باشیم و نیم نگاهی هم به قهرمانی خواهیم داشت.

شهسوار تصریح کرد: کار را طوری پیش برده‌ایم که تیم به سمت حرفه‌ای شدن برود و برای رسیدن به این مهم نیاز به زمان داریم، فقط یک بازیکن غیر بومی در تیم وجود دارد و با این بضاعت نتایج خوبی گرفتیم البته من از باخت‌ها ناراضی هستم.

وی ادامه داد: با صعود دو پله‌ای در پایان نیم فصل نخست روحیه خوبی به تیم تزریق شده و در دور برگشت هدف‌مان این است که جایگاه خوبی کسب کنیم و ایمان داریم که این اتفاق خواهد افتاد.

وی یادآور شد: اگر انفاق خاصی نیفتد در نیم فصل دوم به رده‌های بالای جدول صعود خواهیم کرد تا دل هواداران را شاد کنیم.

تیم ملوان بندرگز در پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ساحلی باشگاه‌های کشور از ۱۰ دیدار خود چهار برد، ۶ باخت و ۱۲ امتیاز کسب کرد و در مکان ششم جدول قرار گرفت.

نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ساحلی باشگاه‌های کشور، چهارشنبه ۱۸ مردادماه آغاز خواهد شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه