سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی گلستان:

دانش‌آموزان گلستانی رتبه نخست کشوری را در رشته حفظ قرآن کریم کسب کردند

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گلستان با بیان اینکه مسابقات کشوری قرآن‌کریم در مشهد مقدس برگزار شد، گفت: دانش‌آموزان گلستانی در رشته حفظ قرآن کریم توانستند مقام نخست کشوری را از آن خود کنند.

مسابقات کشوری قرآن‌کریم

به گزارش خبرگزاری موج، عباس خانعلی صبح امروز اظهار کرد: مسابقات کشوری قرآن‌کریم در مشهد مقدس برگزار شد و دانش‌آموزان گلستانی توانستند در رشته حفظ قرآن کریم مقام نخست کشوری را کسب کنند.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش استثنایی استان گلستان با تمام ظرفیت‌های موجود در سال جاری نسبت به فراهم کردن شرایط حضور دانش‌آموزان در مسابقات کشوری قرآن‌کریم در مراحل کشوری اقدام کرد.

* کسب مقام نخست کشوری دانش‌آموزان گلستانی در مسابقات قرآن، عترت و نماز/ مسابقات کشوری قرآن کریم با شعار «ما می‌توانیم» برگزار شد

رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی گلستان ابراز کرد: مسابقات کشوری قرآن کریم با شعار «ما می‌توانیم» برگزار شد.

خانعلی بیان کرد: خوشبختانه در شب گذشته باخبر شدیم که دانش‌آموزان استان گلستان که برای شرکت در مسابقات قرآن، عترت و نماز به شهر مقدس مشهد سفر کرده بودند حائز رتبه‌های خوبی شدند.

وی از کسب مقام نخست کشوری دانش‌آموزان گلستانی در مسابقات قرآن، عترت و نماز خبر داد و ابراز کرد: دانش‌آموزان گلستانی در رشته قرائت نماز توانستند مقام نخست و مقام دوم کشوری را در مسابقات قرآن، نماز و عترت را از آن خود کنند.

رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی گلستان افزود: استان گلستان توانست در رشته حفظ قرآن کریم مقام نخست مسابقات کشوری قرآن، نماز و عترت را کسب کند.

* دانش‌آموزان گلستانی در مسابقات کشوری قرآن، نماز و عترت در رشته نهج‌البلاغه حائز رتبه دوم شدند/ ۲ سهمیه سفر به کربلای معلی به دو دانش‌آموز گلستانی تعلق گرفت

خانعلی از کسب مقام دوم دانش‌آموزان گلستانی در رشته نهج‌البلاغه خبر داد و اذعان کرد: دانش‌آموزان گلستانی در مسابقات کشوری قرآن، نماز و عترت در رشته نهج‌البلاغه حائز رتبه دوم شدند.

وی گفت: در مسابقات کشوری قرآن، نماز و عترت ۱۰ سهمیه اعزام به کربلای معلی در نظر گرفته شده بود و بر اساس قرعه‌کشی که صورت گرفت از این ۱۰ سهمیه دو سهمیه سفر به کربلای معلی به دو دانش‌آموز گلستانی تعلق گرفت.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گلستان ادامه داد: دو سهمیه اعزام به کربلای معلی به دو دانش‌آموز دختر استان گلستان که آرزوی رفتن به این سفر روحانی را داشتند تعلق گرفت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه