سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس سازمان بهزیستی کشور در آزادشهر مطرح کرد

نگهداری از ۱۵۰ هزار معلول در بیش از یک‌هزار و ۴۰۰ مرکز توانبخشی

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از یک‌هزارو ۴۰۰ مرکز توانبخشی شبانه‌روزی و یا روزانه در کشور وجود دارد که به ۱۵۰ هزار معلول خدمات می‌دهد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور

به گزارش خبرگزاری موج، انوشیروان محسنی بندپی، عصر امروز در بازدید از مرکز توانبخشی و مراقبتی شبانه‌روزی معلولان ذهنی دختران بالای ۱۴ سال حضرت زینب(س) شهرستان آزادشهر اظهار داشت: بیش از یک‌هزارو ۴۰۰ مرکز توانبخشی شبانه‌روزی و یا روزانه در کشور وجود دارد که به ۱۵۰ هزار معلول خدمات می‌دهد.

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: عمده این مراکز توسط خیران داوطلب اداره می‌شوند و یارانه‌ای توسط سازمان پرداخت می‌شود.

وی تصریح کرد: تلاش داریم که از طریق این مراکز حرفه‌آموزی در جهت برگشت‌پذیری و آموزش‌پذیری صورت گیرد تا این افراد به جامعه بازگردند و اگر امکان برگشت آنان وجود ندارد به صورت استاندارد مراقبتی، حمایت و مواظبت شوند.

محسنی بندپی یادآور شد: برای تجهیز ساختمان بهزیستی آزادشهر که مراحل ساخت آن تکمیل شده، ۵۰ میلیون تومان مساعدت خواهد شد و همچنین در تجهیز این مرکز در آزادشهر ۲۰ میلیون تومان کمک می‌شود.

وی تاکید کرد: چون در این مرکز ۲۰ نفر به صورت شبانه‌روزی در خدمت معلولین ذهنی هستند به هر یک کارت هدیه ۲۰۰ هزار تومانی اهدا می‌شود.

حبیب شفائی نوده فرماندار شهرستان آزادشهر هم در این بازدید اظهار داشت: ۳۵۰ خانوار معلول در نوبت مستمری در شهرستان آزادشهر هستند و نیاز به ۱۰۰ میلیون تومان برای تجهیز ساختمان اداری بهزیستی شهرستان آزادشهر است که با مشارکت خیران احداث شده است.

فرماندار شهرستان آزادشهر افزود: ۴۰ زوج معلول در شهرستان آزادشهر وجود دارد که نیاز است به این افراد کمک هزینه جهیزیه بلاعوض داده شود.

وی تصریح کرد: به خانواده‌های معلول کمک‌هایی مانند لوازم خانگی که بتوانند امورات خود را بگذرانند بسیار ضروری است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه