سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

واکنش رئیس سازمان بهزیستی کشور به مرگ دردناک «آتنا»

رئیس سازمان بهزیستی در یادداشتی به مرگ دردناک «آتنا» واکنش نشان داد.

محسنی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سازمان بهزیستی کشور، «انوشیروان محسنی بندپی» در یادداشتی نوشت: مرگ دردناک و ناباورانه آتنا، نه تنها پدر و مادر این دختر ۷ ساله، بلکه همه مردم ایران را ماتم زده کرد.
ابعاد دردآور این اتفاق تلخ که تاثیر فراوان و جبران ناپذیری بر افکار عمومی و روح و روان جامعه داشته به این زودی از حافطه ها پاک نخواهد شد.
دیروز «ستایش»، امروز «آتنا» و امیدواریم تکرار نشود، این درد اجتماعی که آسیب بزرگی به پیکره سلامت اجتماعی وارد کرده است.
علت یابی وقوع چنین پدیده هایی البته تابع عوامل متعددی است که نیاز به مطالعه دقیق در این موضوع دارد و سازمان بهزیستی به عنوان متولی مسائل اجتماعی بر خود واجب می داند تا نسبت به ریشه یابی دقیق این گونه پدیده های زشت اجتماعی اقدام کند که در این راستا کمیته ای ویژه از کارشناسان برای بررسی موضوع در سازمان بهزیستی تشکیل شده است.
بی شک برای ریشه کن کردن این آسیب ها در جامعه به جهت آثار مخربی که بر سلامت اجتماع دارند، اولویت بر پیشگیری و آموزش است.
یکی از اقدامات سازمان بهزیستی که با همکاری وزارت بهداشت، آموزش و پرورش، وزارت کشور، معاونت پیشگیری قوه قضائیه، بنیاد برکت، کمیته امداد و چندین سازمان دیگر به تازگی آغاز شده، طرحی تحت عنوان طرح نظام مراقبت های اجتماعی دانش آموزان (نماد) است.
که البته باید این نوید را بدهیم طرحی نیز با مشارکت وزارت آموزش و پرورش تحت عنوان مشارکت اجتماعی دانش آموزان (ماد) به منظور حساس سازی و آگاه سازی دانش آموزان در دست اجرا می باشد.
سازمان بهزیستی در این طرح ها تلاش دارد تا دانش آموزان را نسبت به مسائل اجتماعی توانمند کند و با افزایش مهارت های فردی، کاهش معضلات اجتماعی را محقق سازیم.
چاره ای نداریم برای مقابله با این گونه پدیده های اجتماعی، نوجوانان و کودکان را واکسینه کنیم و بپذیریم که بدون آگاه سازی این قشر اتفاقات مشابه دور از انتظار نخواهد بود.
لازمه مقابله با این پدیده، پذیرش این آسیب در جوامع کنونی و آگاه سازی والدین و کودکان نسبت به این گونه آسیب ها و واکنش مناسب و به موقع برابر آنها خواهد بود.
امیدواریم با اقدامات و برنامه هایی که در آینده سازمان بهزیستی با همکاری سایر سازمان ها در مدارس اجرا می کند، بتوانیم سالم سازی اجتماع را تحقق ببخشیم و این مهم با عزم همگانی و مشارکت فعال مردم دست یافتنی خواهد بود.
 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه