سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

استاندار گلستان:

آموزش ها در گلستان بر محور سند آمایش انجام شود

استاندار گلستان با یادآوری اینکه سند آمایش گلستان نهایی شده، تاکید کرد: آموزش ها و هدایت های تحصیلی دانش آموزان در استان باید بر محور سند آمایش انجام شود.

استاندار گلستان

به گزارش خبرگزاری موج، حسن صادقلو ظهر شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان گلستان اظهار کرد: آموزش و پرورش منشاء هدایت تحصیلی نیست و فقط می تواند در این حوزه مشاوره بدهد.

وی افزود: سطح هدایت تحصیلی مشاوره است و اینکه چرا تصمیم گیرندگان و سیاست گذاران هدایت تحصیلی را به استان ها و شهرستان ها واگذار کرده اند، جای تامل دارد.

استاندار گلستان با بیان اینکه هدایت تحصیلی نیاز به یک تصمیمات کلان در سطح کشور دارد، ادامه داد: سند آمایش استان گلستان نهایی شده و این سند باید به هدایت تحصیلی وآموزش استان جهت دهد.

وی با تاکید بر اینکه بیان اینکه آموزش ها در گلستان باید بر محور سند آمایش انجام شود، تصریح کرد: در سند آمایش تک محوری نداریم بر همین اساس محور آموزش، توسعه و اشتغال هم استان تک محوری نیست.

تاکید بر توجه به ظرفیت های استان

صادقلو متذکر شد: در هدایت تحصیلی باید به ظرفیت‎های خدماتی، گردشگری، صنعت و کشاورزی استان توجه شده و  محور هدایت تحصیلی باید از سند آمایش احصاء شود.

وی تاکید کرد: افق آینده در دستگاه‎های اجرایی استان در بخش‎های صنعت، کشاورزی، گردشگری و ... مشخص است که باید به اطلاع آموزش و پرورش رسانده شود تا بر اساس اطلاعات آن ها در هدایت تحصیلی به دانش آموزان مشاوره داده شود.

استاندار گلستان متذکر شد: برای تدوین سند جامع هدایت تحصیلی در استان نیازمند سند جامع اشتغال گلستان هستیم و نیاز است از سند جامع اشتغال و اقتصاد مقاومتی در جهت امضاء تفاهم نامه های استانی و آموزش و تربیت دانش آموزان و صدور دانش ‎فنی و اعزام افراد ماهر به خارج از کشور برسیم.

صادقلو خواستار تدوین تقویم دستگاهی و تعیین وظایف دستگاه های اجرایی در هدایت تحصیلی شد و گفت: تاکنون نتوانسته ایم از ظرفیت های موجود در بودجه برای تجهیز هنرستان ها در استان استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته استان گلستان مجوز دریافت ۴۱۶ میلیارد تومان اسناد خزانه را دریافت کرد و حدود ۳۰۰ میلیارد تومان از آن توسط دستگاه های مختلف جذب شد.

صادقلو یادآور شد: مسائل نظری هدایت تحصیلی،آموزش خانواده‎ها، نیاز به هدایت تحصیلی، ارزش نگاری مسئله، نقش اقتصادی مشاغل در هدایت تحصیلی، بازدید و ایجاد جاذبه های حین تحصیل از موضوعاتی است که باید در فرآیند هدایت تحصیلی مورد توجه قرار گیرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه