سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

سخنگوی دولت؛

کابینه دوازدهم، فراجناحی است

سخنگوی دولت با بیان اینکه برای توسعه بایستی از همه ظرفیت ها استفاده شود، خاطرنشان کرد: کابینه دوازدهم، فراجناحی خواهد بود.

سخنگوی دولت

به گزارش خبرگزاری موج از رشت، دکتر محمدباقر نوبخت از پرداخت یکصد هزار میلیارد ریال مطالبات و اعتبارات مربوط به طرح های عمرانی خبر داد و افزود: از چهارشنبه هفته گذشته، پرداخت مطالبات و اعتبارات طرح های عمرانی آغاز شده است.

وی ادامه داد: از این میزان پرداختی، حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال بصورت نقد و ۸۵ هزار میلیارد ریال بصورت اسناد در حال پرداخت هستیم

معاون رئیس جمهوری افزود: بخشی از این مبلغ، پرداخت شده و بخش دیگری از آن، طی روزهای آینده پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه خود را متعهد به انجام تعهدات وعده داده شده می دانیم، گفت: در همین راستا برای اجرا و تکمیل پروژه های زیربنایی گیلان، ۱۸ هزار میلیارد ریال برای استان پرداخت شده که در مورد برخی طرح ها ، بیش از میزان مصوب نیز پرداخت کرده ایم.

به گفته دکتر نوبخت، به طور مثال برای راه آهن رشت - قزوین، پنج هزار میلیارد ریال بیش از میزان مصوب پرداخت کرده ایم.

وی با بیان اینکه توسعه بدون زیرساخت ها حاصل نمی شود، به اعلام آمادگی مدیران عامل بانک های کشور برای طرح های اشتغالزایی اشاره و اضافه کرد: در جلسه امروز نیز که بیشتر مدیران این بانک ها حضور دارند، کار بی سابقه ای انجام شده است.

معاون رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه برای توسعه بایستی از همه ظرفیت ها استفاده شود، خاطرنشان کرد: کابینه دوازدهم، فراجناحی خواهد بود.

وی با بیان اینکه بدنبال پاسخگویی به مطالبات مردم هستیم، گفت: وقتی این مطالبات پاسخ داده می شود که از همه ظرفیت ها استفاده کنیم و از همه جریان های سیاسی اصلاح طلب، اصولگرا و اعتدال گرا می خواهم شورای راهبری توسعه استان را تشکیل دهند.

دکترنوبخت با بیان اینکه باید میثاقی با نمایندگان مجلس داشته باشیم، خاطرنشان کرد: به دور از علایق و سلایق سیاسی در کنار هم و با هم، همپیمان باشیم.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به تشکیل جلسه ای در مهرماه امسال برای جمع بندی موضوعات، مشکلات و کارهای انجام شده گفت: همت ما بلندتر است اما باید توجه داشته باشیم که توسعه گیلان، نیاز به منابع دارد.

دکتر نوبخت با اشاره به پرداخت ۲۲۰ میلیارد ریال برای مسکن محرومان گیلان گفت: برای مددجویان بهزیستی نیز ۲۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی در خاتمه سخنانش افزود: اجرای طرح رونق تولید و اشتغال در روستاهای کشور برای اولین بار به صورت آزمونه (پایلوت)، در استان گیلان اجرا می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه