سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مسوول تربیت‌بدنی بهزیستی گلستان

بیش از ۸۰ خانواده در مسابقات رالی ثبت‌نام کردند

مسوول تربیت‌بدنی بهزیستی گلستان از ثبت‌نام بیش از ۸۰ خانواده در مسابقات رالی خبر داد و گفت: مسابقه رالی در هفته بهزیستی در استان گلستان برگزار می‌شود.

80 خانواده در مسابقات رالی

به گزارش خبرگزاری موج، حسین اسکندری صبح امروز اظهار کرد: به مناسبت هفته بهزیستی مسابقه رالی در استان گلستان برگزار می‌شود که در این مسابقه ۸۰ خانواده ثبت‌نام کردند.

وی با بیان اینکه برنامه‌ متعدد ورزشی در هفته بهزیستی در گلستان برگزار می‌شود، تصریح کرد: سازمان بهزیستی گلستان در نیمه دوم سال ۱۳۹۵ ۱۲۹ میلیون تومان هزینه کرد و در طول سال ۳۱۶ میلیون تومان هزینه کردیم.

* بیش از ۸۰ خانواده در مسابقات رالی ثبت‌نام کردند/ ۱۷ میلیارد تومان اعتبار استانی به بهزیستی اختصاص یافت

مسوول تربیت‌بدنی بهزیستی گلستان ابراز کرد: بیش از ۸۰ خانواده در مسابقات رالی ثبت‌نام کردند که جوایز نفیسی به برندگان این مسابقه اهدا خواهد شد.

اسکندری بیان کرد:  اداره کل بهزیستی در طول سال در حوزه توانبخشی خدمات بسیاری را داشتند بچه‌های کم‌توان ذهنی و نابینا به صورت مستمر از سازمان بهزیستی خدمات ورزشی می‌گیرند و بهزیستی سرفصل و بودجه‌ای برای این موضوع ندارد.

مربی سابق تیم گلبال نابینایان و کم‌بینایان استان گلستان درخصوص اعتبارات ملی و استانی گفت: ۱۷ میلیارد تومان اعتبار استانی به سازمان بهزیستی اختصاص یافت و اعتبار ملی هنوز ابلاغ نشده است.

*۴۰ میلیارد تومان اعتبار ملی در سال گذشته به سازمان بهزیستی گلستان اختصاص یافت/ هر سال تعداد ۲۵ الی ۳۰ کودک خیابانی به سازمان بهزیستی گلستان ارجاع داده می‌شود

مدیرکل بهزیستی گلستان با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان اعتبار ملی داشتیم، اذعان کرد: خیرین نیز در این زمینه به سازمان بهزیستی گلستان کمک می‌کند و ما هر ساله تعداد زیادی از خیرین کمک‌های نقدی و غیرنقدی به جامعه هدف را تحت پوشش دارند.

غفاری در خصوص نگهداری از کودکان خیابانی، یادآور شد: در هر سال تعداد ۲۵ الی ۳۰ کودک خیابانی به سازمان بهزیستی گلستان ارجاع داده می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه