سرخط خبرها
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم

مدیر کل راهداری وحمل‎ونقل جاده‎ای گلستان

دست‎فروشان در حریم جاده‎های استان گلستان ساماندهی می‎شوند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گلستان با اشاره به اجرای طرح ساماندهی دست‎فروشان در حریم جاده‎های استان گلستان گفت: دست‎فروشی در حریم جاده‎های استان ممنوع بوده و با متخلفان برخورد می‎شود.

دست‎فروشان در حریم جاده‎های استان گلستان

به گزارش خبرگزاری موج، مهدی میقانی ظهر امروز در جلسه بررسی وضعیت خرید و فروش در حریم جاده‎های استان اظهار داشت: ماموران راهداری موظف هستند که با این پدیده  مقابله کنند و دست‌فروشی در حریم جاده‎ها با توجه به خطراتی  که دارد ممنوع است و با افراد متخلف برخورد خواهد شد.

وی تاکید کرد: در فصل تابستان با توجه به کشاورزی بودن استان گلستان و به بار نشستن محصولات کشاورزی، مردم منطقه در حریم جاده اقدام به فروش محصولات کرده که خطرات فراوانی برای خود و دیگران ایجاد می‎کنند.

مدیرکل راهداری و حمل‎ونقل جاده‎ای استان گلستان افزود: رسالت قانونی راهداری حفاظت از حریم قانونی راه‎ها و حفظ جان مردم است که متاسفانه در ۳  شهرستان  گرگان، کردکوی و رامیان شاهد تجمیع وسایل نقلیه در حریم راه‎ها برای خرید و فروش محصولات هستیم.

وی تاکید کرد: این جلسه با هدف بررسی راه‎های حل این مشکلات در چارچوب قانون برگزار شد تا با بررسی دقیق بتوانیم این مشکل را رفع کنیم تا ضمن ایمن شدن جاده‎ها، حافظ جان مردم و مسافران باشیم.

میقانی از مردم خواست که حتما کسب و کار خود را قانونی کنند و همان مکان‎های را که دستگاه‎های قانون‎گذار برای آنها در نظر گرفته‎اند، برای خود انتخاب کنند.

مدیر کل راهداری و حمل‎ونقل جاده‎ای استان گلستان تاکید کرد: دادستان مرکز استان همکاری لازم  برای اجرای هر چه بهتر این قانون در گرگان را اعلام کرده است.

وی اظهار کرد: ما می‎دانیم مردم مشکل معیشت و شغل دارند ولی مردم باید به این موضوعات آگاه شوند و با کمال احترام نسبت به دستفروشان حاشیه‎ راه‎ها اقدام گردد و این الزام قانونی است که باید به محل‎های مناسب انتقال دهیم.

مدیرکل راهداری وحمل و نقل جاده‎ای گلستان با اشاره به وجود بیش از ۵ هزار کیلومتر جاده اصل و فرعی در استان افزود: در بخش حمل و نقل اگر مدیریت نوین باشد تحول در حمل و نقل جاده‎ای خواهیم داشت و اگر به شکل سنتی پیش برود مدیریت آن سخت خواهد بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه