رئیس اتاق بازرگانی اصفهان خبر داد:

کسب رتبه برتر شورای گفتگو استان اصفهان در کشور

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان اصفهان برای پنجمین سال پیایی به‌عنوان شورای گفتگو برتر کشور شناخته شد.

اصفهان- رییس اتاق بازرگانی

 به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سهل‌آبادی اضافه کرد: شورای گفتگو اصفهان از نظر تعداد جلسات و مصوبات در بین تمامی استان‌ها توانست رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.

وی از تشکیل اتحادیه صادرکنندگان سنگ استان اصفهان متشکل از معدن داران، مدیران واحدهای فرآوری، صادرکنندگان و تولیدکنندگان ماشین‌آلات سنگ خبر داد و گفت: این اتحادیه با هدف تقویت تولید و صادرات سنگ استان در اتاق بازرگانی اصفهان تشکیل می‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان خواستار مشخص شدن مرز بین صنف و صنعت در بخش سنگ شد و گفت: متأسفانه بسیاری از واحدهای سنگ‌بری که در قالب یک کارخانه‌اند از طریق اتحادیه صنفی مجوز دریافت کردند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه