سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

سومار در مسیر توسعه؛

رشد ۳۰ درصدی صادرات سومار در دوماهه اول سال جاری

سرپرست فرمانداری شهرستان گیلانغرب از تکمیل ایجاد فیبر نوری بازارچه سومار و اتصال گمرک آن به سیستم جامع امور گمرکی کشور خبر داد و گفت: عملیات انتقال فیبر نوری از گیلانغرب به بازارچه تکمیل‌شده و بهره‌برداری از آن انجام‌شده است.

بازارچه سومار

همتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه افزود: شعبه بانکی نیز در محل بازارچه ایجادشده است تا در خصوص انتقال وجه مشکلی نباشد.

وی همچنین از تکمیل و واگذاری ۲۷ غرفه برای تجار و خدمات بازارچه تا هفته آینده خبر داد و تصریح کرد: به‌منظور تسهیل در امور صادرات تعداد لیفتراک‌های فعال به ۱۰ دستگاه افزایش داده‌شده است.

همتی اظهار داشت: در دوماهه اول سال جاری ۱۳۵۷۴۸ تن انواع کالا به ارزش ۱۰۶ میلیون دلار توسط ۸۲۰۷ کامیون به کشور عراق صادرشده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۳۰ درصد افزایش‌یافته است.

وی تصریح کرد: با صادرات کالاهای جدید نظیر فرش ماشینی، قطعات سیمانی و گچی، گوشت مرغ تعداد اقلام صادراتی از مرز سومار به ۵۴ قلم افزایش‌یافته است گفتنی است از ابتدای شروع بکار بازارچه سومار در سال ۹۴ تاکنون ۷۶۴۶۰۸۰۰۰ تن کالا به ارزش ۳۹۶۰۰۰۰۰۰ دلار توسط ۴۳۱۰۸ کامیون به کشور عراق صادر شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه