سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان:

بیش از دوسوم معلولیت‌ها بر اثر حوادث ایجاد می‌گردد

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با حضور در انجمن حمایت از بیماران آسیب نخاعی گفت: بیش از دوسوم معلولیت‌ها بر اثر حوادث ایجاد می‌گردد.

اصفهان- مدیر کل بهزیستی

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، صادقی گفت: آمارها نشان می‌دهد که بیش از دوسوم معلولیت‌ها بر اثر حوادث ایجاد می‌گردد. همین امر نشان می‌دهد که ما در کنار همدیگر باید برای کاهش ابتلای افراد جامعه به معلولیت‌ها، تمام تلاش خود را بکار گیریم.

وی افزود: بهزیستی استان در سال‌های اخیر بویژه دو سه سال گذشته درحیطه پیشگیری از معلولیت‌های ژنتیکی و ارثی اقدامات آموزشی و آگاه‌سازی مناسبی انجام داده است و به دنبال کاهش پیشگیری از معلولیت‌های حادثه‌ای با عزمی ملی و عمومی است.

صادقی بیان کرد: در سال گذشته به همت خیرین، تمام توان خود را در حمایت و ایجاد ساختار مناسب برای درمان، توانبخشی و بازتوانی افراد دارای آسیب نخاعی به کار گرفتیم که ساختمان جدید انجمن با امکانات بسیار خوب در همین راستا افتتاح شد و باید اذعان داشت که هیئت امناء، هیئت مدیره و مدیرعامل این انجمن، تمام توان خود را بکار گرفته‌اند که بهترین امکانات حمایتی، توانبخشی و بازتوانی را برای اعضا فراهم کنند.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: در سال گذشته برای هزینه حق پرستاری، کمک هزینه نگهداری در منزل، تهیه وسایل کمک توانبخشی، کمک‌های موردی، تهیه وسایل پانسمان و سونداژ و طرح توانمندسازی ۱۵۶۱ فرد دچار آسیب نخاعی تحت پوشش بهزیستی استان بیش از پنجاه میلیارد ریال هزینه شد و امیدوارم امسال با تصویب قانون جامع حمایت از معلولان، همراهی و حضور فعال انجمن‌ها، گسترش مناسب‌سازی شهری و بهبود شرایط شغلی؛ رضایتمندی و امید به زندگی بهتری برای جامعه هدف ایجاد کنیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه