سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری گلستان:

بیش از ۱۴۰ هزار نفر در استان گلستان اقامت کردند

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر گلستان گفت: در روز دهم فروردین امسال ۱۴۰ هزار و ۵۶۳ نفر در استان اقامت کردند.

dRhekvzn1s46

به گزارش خبرگزاری موج، ابراهیم کریمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران درباره آخرین آمار اسکان مسافران نوروزی در استان اظهار داشت: از این میزان ۱۳۶۳ نفر در هتل‌ها، ۵۲۱ نفر در مهمانپذیرها، ۷۷۵ نفر در هتل آپارتمان‌ها، ۳۴۶۰۷ نفر در طرح خانه مسافر، ۶۶۹۲۶ نفر در اقامت گاه های موقت،۳۰۱۱۰ نفر در کمپ های موقت، ۳۶۸۱۶ نفر در ۸۶۸۰ تخته چادر، ۷۰۵۹ نفر در تاسیسات اقامتی آموزش و پرورش و ۲۹۳۱۲ نفر در سایر اقامت‌گاه‌ها اقامت کرده‌اند.

وی افزود: استان گلستان ظرفیت ۸۷۳۱۷ نفر اسکان در روز شامل ۲۰ هتل با ظرفیت ۱۷۹۰ نفر، ۱۲ مهمانپذیر با ظرفیت ۴۸۴ نفر، ۴ هتل آپارتمان با ظرفیت ۲۰۸ نفر و ظرفیت ۷۰۰ نفر در منازل استیجاری، ظرفیت ۳۲۰۰ نفر در کمپ های استان، ظرفیت ۸۱۳۵ نفر در مدارس استان، و ظرفیت ۷۲۸۰۰ نفر در سایر مراکز از جمله پانسیونها، تفرجگاه‌ها، مهمانسراهای ادارات را دارد.

کریمی همچنین با اشاره به رشد آمار بازدید از ۲۷ اسفند ۹۵ تا ۹ فروردین ۹۶ و رشد ۱۴۴ درصدی نسبت به سال گذشته گفت: تاکنون بیش از ۳ میلیون مسافر و گردشگر از ظرفیت‌های گردشگری استان همیشه سرسبز گلستان بازدید کردند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بسیار خوب گردشگری در سرزمین شگفتی‌ها گفت: از ۲۷ اسفند سال ۱۳۹۵ تا نهم فروردین ماه امسال یک میلیون و ۴۴۲ هزار و ۹۷۱ نفر از زیبایی‌های چشم‌گیر استان گلستان بازدید کردند که با این آمار رشد ۱۴۴ درصدی را نسبت به سال گذشته شاهد بوده‌ایم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان اظهار امیدواری کرد: میدواریم با امکانات فراهم شده و با وجود ۱۵۰۰ جاذبه تاریخی ، فرهنگی و طبیعی در استان، ۷۰۰ اثر ثبت شده ملی و یک اثر ثبت شده جهانی شاهد افزایش مسافران و گردشگران نوروزی به استان گلستان، نگارستان و پایتخت اکوتوریسم ایران باشیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه