سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

با حضور وزیر صنعت, معدن و تجارت

۳ شرکت سلولزی در شهرک صنعتی رشت افتتاح شد

۳ شرکت سلولزی با حضور وزیر صنعت, معدن و تجارت و به‌وسیله رئیس جمهور از طریق ویدئو کنفرانس در شهر صنعتی رشت افتتاح شد.

gq4EgEWcG0Ng

به گزارش خبرگزاری موج، علی منتظری ظهر امروز در حاشیه مراسم افتتاح شرکت پارکو در شهر صنعتی رشت اظهار داشت: محصولات تولیدی این شرکت Mdf است.

وی ظرفیت تولید سالانه این شرکت را ۳۰۰ هزار مترمکعب عنوان کرد و گفت: میزان سرمایه گذاری این پروژه ۵ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال است و برای ۱۵۰ نفر اشتغال زایی می‌کند.

رئیس سازمان صنعت, معدن و تجارت استان گیلان تصریح کرد: این شرکت حدود ۳۱۷ متر مربع مساحت و ۱۶۴ متر مربع زیر بنا دارد.

منتظری هدف از اجرای این پروژه صنعتی را اشتغال زایی و رونق اقتصادی گیلان عنوان کرد و گفت: با افتتاح این پروژه استان گیلان به‌ قطب صنایع سلولوزی و محصولات Mdf در کشور تبدیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امروز دو شرکت آرین تخته و آرین مریم با حضور رئیس جمهور در شهرک صنعتی سفیدرود رشت افتتاح شد اظهار کرد: محصولات تولیدی این دو شرکت Mdf است.

رئیس سازمان صنعت, معدن و تجارت گیلان ظرفیت تولید سالانه شرکت آرین تخته را ۲۵۰ هزار مترمکعب عنوان کرد و گفت: میزان سرمایه گذاری این پروژه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است و برای ۳۵۰ نفر اشتغال زایی می‌کند.

منتظری ظرفیت تولید سالانه شرکت آرین مریم را ۲۰۰ هزار مترمکعب اعلام کرد و گفت: میزان سرمایه گذاری این پروژه ۲ هزار میلیارد ریال است و این پروژه برای ۲۵۰ نفر اشتغال زایی می‌کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه