سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

آیت الله حسینی بوشهری :

اجرای سریع پروژه‌ها مایه دلگرمی مردم است

نایب‌رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم سرعت در اجرای پروژه‌های عمرانی را مایه دلگرمی مردم دانست و تصریح کرد: خوشبختانه اگر اینگونه رفتار شود زمانی که نیاز به کمک مردم برای توسعه خدمات شهری داریم آنها نیز دریغ نخواهند کرد.

دیدار شهردار با ایت الله حسینی بوشهری

به گزارش خبرگزاری موج از قم، آیت الله حسینی بوشهری در دیدار با شهردار و مدیران شهری قم، با اشاره به گزارش اقدامات و خدمات شهرداری در شهر قم گفت: مدیران شهر قم سردار تلاش، خدمت و مجاهدت و عمران و آبادانی هستند و همیشه این نگرانی را داریم که با وجود مشکلات مالی سختی بسیاری خواهید داشت که خوشبختانه با مدیریت قوی اقدامات خوبی انجام دادید.

وی سرعت در اجرای پروژه‌های عمرانی را مایه دلگرمی مردم دانست و تصریح کرد: خوشبختانه اگر اینگونه رفتار شود زمانی که نیاز به کمک مردم برای توسعه خدمات شهری داریم آنها نیز دریغ نخواهند کرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه رویکرد در فعالیت‌های عمرانی در شهر قم با نگاه به حرم حضرت معصومه(س)، حوزه و ظرفیت‌های مذهبی و سپس نگاه به نیازهای عمرانی باید باشد، گفت: در جریان خدمات عمرانی شاید در سایر شهرها بتوان آزادتر رفتار کرد اما قم ظرفیت ویژه‌ای دارد و باید پیوست فرهنگی در پروژه‌ها را مد نظر قرار داد.

وی گفت: شادمانی در محیط‌های مذهبی مثل قم باید در تراز ظرفیت‌های معنوی و مذهبی آن باشد و با این استعدادها هم‌خوانی داشته باشد؛ به گونه‌ای نباشد که فضای معنوی تحت الشعاع فعالیت‌های عمرانی خاص قرار بگیرد.

آیت‌الله حسینی بوشهری گفت: مردم قم را باید با فضای معنوی و مذهبی آن بشناسند و به دنبال این نباشیم که جاذبه‌های دیگری این ظرفیت‌های معنوی را مورد تاثیر قرار دهد.

وی با تاکید بر اینکه مردم حق دارند از امکانات شادمانی و تفریحی بهره‌مند باشند تصریح کرد: نباید به گونه‌ای فعالیت کنیم که شادمانی ساختن برای مردم فضای معنوی را مورد تاثیر قرار دهد و اولویت بر تقویت ظرفیت‌های معنوی باشد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم پیوست فرهنگی پروژه‌های عمرانی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در عین اینکه مردم یک روز شاد را در قم می‌گذرانند متوجه باشند که اینجا شهری معنوی و شهر کریمه اهل بیت(ع) است.

وی بیان کرد: در کنار هر پروژه عمرانی نگاه به تقویت مساجد، نمازخانه‌ها، جایگاه نماز و اذان نیز نیاز است که صورت بگیرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه