معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان خبر داد:

فراخوان مشمولان غایب و غیر غایب متولد سال‌های ۵۵ تا ۷۸

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از فراخوان تمامی مشمولان غایب و غیر غایب متولد سال‌های ۱۳۵۵ تا ۱۳۷۸ ازسوی سازمان وظیفه عمومی ناجا برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود خبر داد.

اصفهان- مشمولین غائب

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان ، سرهنگ جهانگیر کریمی اظهارکرد: سازمان وظیفه عمومی ناجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد، تمامی مشمولان غایب و غیر غایب متولد سال‌های ۱۳۵۵ تا ۱۳۷۸ با توجه به قانون خدمت وظیفه عمومی باید برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) اقدام کنند.

وی افزود: براساس این اطلاعیه افرادی که قبل از سن مشمولیت ترک تحصیل کرده و یا فارغ‌التحصیل شده‌اند، با ورود به سن مشمولیت(۱۸ سال تمام)، شش ماه فرصت دارند تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی مشمول که دارای معافیت تحصیلی بوده و برابر سقف سنوات تحصیلی تعیین شده، مشغول به تحصیل هستند در صورت ترک تحصیل، انصراف، اخراج و یا فراغت از تحصیل، حداکثر به مدت یک سال مهلت معرفی خواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: متعهدان خدمت در نیروهای مسلح یا دستگاه‌های دولتی که قبل از اتمام تعهد، به هر دلیل شرایط ادامه خدمت را ندارند، از تاریخ انصراف از تعهد، حداکثر به مدت ۶ ماه، مهلت داشته تا با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ برای ادامه خدمت دوره ضرورت اقدام کنند.

کریمی در خصوص وضعیت مشمولان دارای معافیت موقت پزشکی و یا کفالت نیز بیان داشت: این افراد پس از انقضای مدت اعتبار آن، باید ظرف مدت یک ماه برای رسیدگی مجدد به وضعیت خدمتی خود به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه مشمولانی که در مهلت تعیین شده، وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند مشمول غایب محسوب می‌شوند، تصریح کرد: برابر ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی، مدت خدمت دوره ضرورت این افراد اضافه  شده و با محرومیت‌های اجتماعی از جمله عدم استخدام، دریافت وام، خدمات بانکی و.... مواجه خواهند شد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان اذعان داشت: برابر اساس این ماده مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان تا ۳ ماه باشد ، ۳ ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنان بیشتر از ۳ ماه باشد تا ۶ ماه اضافه خدمت خواهند داشت.

وی ابراز کرد: همچنین مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان بیش از یک سال است، علاوه بر ۶ ماه اضافه‌خدمت، فراری نیز محسوب شده و به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

 

 

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه