سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

مدیرکل میراث فرهنگی استان گلستان خبر داد

افزایش ۴۰ درصدی مسافران به استان گلستان در دور نخست تعطیلات/ رشد ۱۸۲ درصدی بازدید از اماکن تاریخی گلستان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان با اشاره به رشد ۴۰ درصدی مسافران نوروزی گفت: در دور نخست تعطیلات نوروز، بازدید گردشگران از اماکن تاریخی استان گلستان ۱۸۲ درصد رشد داشته است.

برج قابوس بن وشمگیر

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، ابراهیم کریمی با اشاره به شعار نوروز ۹۶ ستاد هماهنگی خدمات سفر مبنی بر «خدمات متفاوت» اظهار داشت: در استان گلستان امسال سعی شده با نگاهی متفاوت به استقبال نوروز و مسافران نوروزی برویم.

وی افزود: مهّم‌ترین اقدام صورت گرفته در این زمینه ایجاد ۲ نمایشگاه صنایع‌دستی مشترک با استان خراسان شمالی و مازندران و یک نمایشگاه در نقطه مرزی ترکمنستان با مشارکت فرماندهی مرزبانی کشور است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان با اشاره به هدف‌گذاری در برخی روستاهای استان در حوزه بوم‌گردی تصریح کرد: ۵۰ جشنواره روستایی در روستاهای هدف گردشگری، تدارک دیده شده که با هدف شناساندن فرهنگ بومی و آئین‌های سنتی نمایشگاه‌های صنایع‌دستی مختلفی برپا شد.

کریمی اظهار داشت: برای تسهیل اسکان مسافران در اماکن زیارتی نیز در توافق مشترک با سازمان اوقاف، تعدادی اماکن اقامتی در برخی امامزاده‌هایی که مورد استقبال بسیار گردشگران است، فراهم شده که گروه‌های هنری با اجرای برنامه‌های فرهنگی، فضای نشاط‌آور خوبی را فراهم می‌کنند.

وی با اشاره به رشد گردشگر در استان گلستان در روز نخست تعطیلات نوروز گفت: درحوزه اقامتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته،  حدود ۴۰ درصد و در حوزه بازدید از اماکن تاریخی و تفریحی نیز رشد ۱۸۲ درصدی گردشگر را در استان گلستان شاهد بودیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش دما در روزهای آینده پیش‌بینی می‌شود در دور دوم تعطیلات نوروز، شاهد افزایش بیشتر گردشگر به این استان باشیم. 

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه