با حضور روحانی

۱۱۷۰ واحد مسکن مهر در کردستان بهره‌برداری شد

امروز با حضور رئیس جمهور یک‌هزار و ۱۷۰ واحد مسکن مهر در کردستان از طریق ویدیو کنفرانس به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری موج، معاون وزیر راه و شهرسازی در آئین افتتاح چندین پروژه حوزه راه و شهرسازی و مسکن مهر کردستان که با حضور رئیس جمهور به صورت ویدیو کنفرانس صورت گرفت، اظهار کرد: این طرح‌ها شامل تکمیل ۱۸.۵ کیلومتر از قطعات پنج و ۶ کریدور بزرگراه شمال - جنوب سنندج- دیواندره است.

خادمی با بیان اینکه ۳۰ کیلومتر راه روستایی و یک‌هزار و ۱۷۰ واحد مسکن مهر نیز امروز به بهره‌برداری رسیده است، خاطرنشان کرد: قطعات پنج و ۶ بزرگراه کریدور شمال به جنوب با اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریال با حضور رئیس جمهور در کردستان به بهره‌برداری رسید.

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، راه‌های روستایی با ۱۲۲ میلیارد ریال و واحدهای مسکونی مسکن مهر نیز با ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار احداث و تکمیل شده‌اند.

به گفته خادمی، عملیات احداث راه بیجار زنجان، باند دوم گردنه صلوات‌آباد و راه کامیاران به سروآباد با ۷۶۰ میلیارد ریال اعتبار نیز به بهره‌برداری رسیده است.

وی از اجرای ۵۵ کیلومتر بزرگراه با ۷۶ میلیارد تومان در استان خبر داد و گفت: در بحث اجرای یک‌هزار و ۱۷۰ واحد مسکن مهر نیز اعتباری بالغ بر ۱۰۷ میلیارد تومان هزینه شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه