سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مدیر طرح بسیج سلامت نوروزی گلستان:

اورژانس استان گلستان بیش از ۱۷۰۰ ماموریت انجام داده است

مدیر اجرائی طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: مرکز مدیریت و حوادث پزشکی استان گلستان از ابتدای طرح بسیج سلامت نوروزی بیش از یک‌هزار و ۷۰۰ ماموریت انجام داده است.

اورژانس

به گزارش خبرگزاری موج، سید مهدی حسینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای طرح نوروزی تا چهارم فروردین سال ۹۶ بیش از ۱۷۷۰ ماموریت توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان گلستان انجام شده است.

مدیر اجرائی طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان تاکید کرد: این مرکز با ۵۵ آمبولانس فعال و ۴۵ آمبولانس پشتیبان در طرح نوروزی به مسافران و مردم خدمات ارائه می‌کند.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سه حوزه اورژانس و فوریت‌های پزشکی، بخش بیمارستانی و معاونت بهداشتی فعالیت می‌کند که در بخش فوریت‌های پزشکی با کاهش تصادفات امسال در استان فعالیت‌ها در بخش‌های دیگر ادامه دارد.

حسینی از مردم خواست در صورت بروز حوادث همکاری لازم را برای خدمات‌رسانی به مصدومان داشته باشند و با ایجاد سد مانع رسیدن آمبولانس به مصدومان نشوند.

مدیر اجرائی طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان تصریح کرد: در بخش بیمارستانی هم از ابتدای طرح تاکنون بیش از ۴۴ هزار و ۴۵۰ بیمار به مراکز بیمارستانی مراجعه کرده‌اند که بستری شدند و یا به صورت سرپایی مداوا شده و همچنین چند تخت آی‌سی‌یو و سی‌سی‌یو در استان برای مواقع اضطراری مهیا شده است.

حسینی درباره خدمات ارائه شده در بخش بهداشتی هم گفت: ماموران معاونت بهداشتی با بازدید از ۱۹ هزار و ۴۸ مرکز شهری و بین راهی بر عرضه مواد غذایی نظارت می‌کنند و همچنان بر فعالیت خود ادامه می‌دهند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه