سرخط خبرها
  • هرگز دارو‌ها را به عنوان شکلات به کودکان معرفی نکنید
  • نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت آغاز شد
  • آماده‌باش تیم‌های امداد و نجات در پی هشدار هواشناسی
  • آزادی ۱۴۸۵ زندانی غیرعمد در سال‌جاری بدون حتی یک ریال
  • قانون حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس اصلاح می‌شود
  • اطفای حریق در یک کارخانه در جاده مخصوص
  • مصدومیت بلای جان پرسپولیسی‌ها در آستانه بازی با نساجی
  • هشدار پلیس درباره تبلیغات موتورسیکلت‌های بدون گواهینامه و پلاک
  • فریب تخفیف‌های وسوسه‌کننده در بازار طلای آنلاین را نخورید
  • عارف: تورم قوانین یک‌شبه حل نمی‌شود/‌نتیجه تفویض اختیار مطلوب بود
  • متهم پرونده قتل شهردار جونقان دستگیر شد
  • سه پیروزی ارزشمند برای آزادکاران ایران در قهرمانی جهان
  • اعتبار کالابرگ ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به یک‌میلیون‌و۵۰۰ هزار تومان افزایش یافت
  • لاپید: نتانیاهو هیچ شانسی برای تشکیل کابینه ندارد
  • راه اندازی سامانه ثبت گزارش عوارض دارویی

پیگیری طرح‌های اولویت‌دار مازندران در برنامه ششم توسعه

سخنگوی مجمع نمایندگان مازندران گفت: طرح‌های محرک توسعه و اولویت‌دار استان با هماهنگی استانداری و دستگاه‌های اجرایی در چارچوب برنامه ششم توسعه و بودجه سال ۹۶ پیگیری شود.

رضییان

به گزارش خبرگزاری موج،عبدالله رضیان، اظهار کرد: آخرین جلسه مجمع نمایندگان مازندران در محل کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی تشکیل شد.

وی افزود: در این جلسه آخرین مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی استان بحث و تبادل‌نظر و مقرر شد در جلسه آینده استاندار مازندران گزارشی از فعالیت‌های یک‌ساله استان ارائه کند.

سخنگوی مجمع نمایندگان مازندران اضافه کرد: همچنین در این جلسه از عدم ارسال گزارش خواسته شده مجمع از دستگاه‌های اجرایی انتقاد و مقرر شد مراتب از طریق استانداری پیگیری شود.

این مسوول از تدوین برنامه عملیاتی سال آینده مجمع خبر داد و گفت: مقرر شد طرح‌های محرک توسعه و اولویت‌دار استان با هماهنگی استانداری و دستگاه‌های اجرایی در چارچوب برنامه ششم توسعه و بودجه سال ۹۶ پیگیری شود.

رضیان بیان کرد: مقرر شد مجمع نمایندگان به‌عنوان یک نهاد فعال ملی ـ استانی نقش بارزتری در تحولات مختلف ملی، پارلمانی و حوزه انتخابیه ایفا کند.

وی تصریح کرد: برای هم‌گرایی و سرعت بخشیدن مسائل استان مقرر شد قوای سه‌گانه استان از طریق دبیرخانه شورای راهبردی با هم تعامل و هماهنگی بیشتری داشته باشند و جزئیات شورای راهبردی از طریق استانداری اعلام می‌شود.

سخنگوی مجمع نمایندگان مازندران با تشکر از رسانه‌های گروهی و شبکه‌های اجتماعی، افزود: امیدواریم در سال آینده تعامل بیشتری بین نمایندگان و خبرنگاران برقرار شود.

این مسؤول اعلام اینکه مجمع نمایندگان مازندران در سال ۹۵ بیش از ۲۰ جلسه داخلی و مشترک با وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار کرد، اضافه کرد: علاوه بر آن همکاران به نمایندگی از مجمع در جلسات شوراها و کارگروه‌های ملی و استانی شرکت فعال داشتند.

رضیان با اشاره به اینکه مجمع نمایندگان مازندران از مجامع فعال استان‌های مجلس شورای اسلامی است، گفت: نمایندگان علاقه‌مند هستند علاوه بر پیگیری امور حوزه انتخابیه مسائل کلان استانی را نیز به‌طور جدی پیگیری کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه