سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

فروش مار و لاکپشت نوروزی در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری گفت: خرید و فروش گونه‌های جانوری حیات وحش در کنار ماهی قرمز ممنوع است و با افراد خاطی بر اساس قوانین و مقررات به شدت برخورد می‌شود.

wRbgB7dUpskI

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری، شهرام احمدی اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن روزهای پایانی سال، متاسفانه عده‌ای افراد فرصت‌طلب و سودجو در کنار فروش ماهی قرمز، اقدام به عرضه و فروش غیرمجاز گونه‌های جانوری حیات وحش مانند مار، مارمولک، سمندر و لاک پشت می‌کنند.

وی افزود: با توجه به ممنوعیت نگهداری و خرید و فروش حیات وحش بر اساس مواد ۷ و ۱۰ قانون شکار و صید، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، ضمن ضبط حیوانات و رهاسازی آن‌ها در طبیعت، با افراد خاطی بر اساس قوانین و مقررات به شدت برخورد می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: ماموران یگان حفاظت محیط زیست استان در این ایام نسبت به گشت و نظارت مستمر بر مراکز خرید و فروش ماهی قرمز و پرنده فروشی‌ها اقدام خواهند کرد.

وی تاکید کرد: مردم از خرید جانوران وحشی که عمدتا گونه‌هایی در خطر انقراض هستند اجتناب کنند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را سریعا به سامانه تلفنی ۱۵۴۰، یا شماره تلفن های ۳۲۲۲۳۵۷۲- ۳ یا نزدیکترین پاسگاه و اداره حفاظت محیط زیست اطلاع دهند.

احمدی در خصوص گشت‌های نوروزی حفاظت محیط زیست، گفت: تمهیدات لازم به منظور برقراری گشت‌های نوروزی پایش و حفاظت محیط زیست به صورت شبانه روزی در استان اندیشیده شده و ماموران اجرایی ضمن راهنمایی مردم و بخصوص گردشگران، از بروز تخلفات زیست محیطی جلوگیری خواهد کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه